Kebijakan privasi

Kebijakan privasi lan cookie ("Kebijakan Privasi")

Kebijakan Privasi iki minangka ekspresi perawatan kanggo hak pengunjung situs web lan nggunakake layanan sing ditawakake. Iki uga minangka pangeputan kewajiban informasi miturut Art. 13 Regulasi (EU) 2016/679 Parlemen Eropa lan Dewan 27 April 2016 babagan pangayoman individu babagan pangolahan data pribadi lan babagan gerakan gratis data kasebut, lan mbatalake Direktif 95/46 / EC (peraturan umum babagan perlindungan proteksi data pribadhi) (Jurnal Undang-Undang UE L119 tanggal 4.05.2016 Mei 1, p. XNUMX) (wiwit saiki diarani GDPR).

Pamilik situs web menehi perhatian khusus kanggo ngormati privasi pangguna situs web. Data sing dipikolehi minangka bagean saka situs web dilindhungi khusus lan aman saka akses saka wong sing ora sah. Kebijakan privasi kasedhiya kanggo kabeh pihak sing kasengsem. Situs web mbukak.

Pamilik situs web njamin tujuane nyasar yaiku nyedhiyani wong nggunakake situs web kanthi proteksi privasi ing tingkat paling cocog karo syarat-syarat sing ditrapake, utamane ketentuan GDPR lan Undhang-undhang 18 Juli 2002 babagan penyediaan layanan elektronik.

Pamilik situs web bisa ngumpulake data pribadi lan liyane. Koleksi data kasebut ditindakake, gumantung karo sipat - kanthi otomatis utawa minangka akibat saka tumindak pengunjung menyang situs web.

Saben wong nggunakake situs web ing kabeh cara nampa kabeh aturan sing ana ing Kebijakan Privasi iki. Pamilik situs web duwe hak kanggo nggawe owah-owahan ing dokumen iki.

  1. Informasi umum, cookie
    1. Pemilik lan operator situs web yaiku Water Point Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością karo kursi ing Warsaw, alamat: ul. Benteng Służew 1b / 10 Benteng 8, 02-787 Warszawa, mlebu daftar pangusaha saka Daftar Pengadilan Nasional sing dijaga dening Pengadilan Negeri ing Warsaw, Departemen Komersial Daftar Pengadilan Nasional, miturut nomer KRS: 0000604168, NIP nomer: 5213723972, nomer REGON: 363798130. Selaras karo Peraturan GDPR, pemilik situs web uga Administrator Data Pribadi pangguna situs web ("Administrator").
    2. Minangka bagean saka kegiatan sing ditindakake, Administrator nggunakake cookie kanthi cara ngisi lan nganalisa lalu lintas ing kaca situs web, uga nindakake kegiatan pemasaran ulang, nanging minangka bagean saka kegiatan kasebut, Administrator ora ngolah data pribadi kanthi makna GDPR.
    3. Situs web nglumpukake informasi babagan pangguna situs web lan prilaku kanthi cara ing ngisor iki:
      1. situs web kanthi otomatis nglumpukake informasi sing ana ing cookie.
      2. liwat data sing ngetik kanthi sukarela dening pangguna situs web, ing formulir sing kasedhiya ing kaca situs web.
      3. kanthi koleksi log server web kanthi otomatis operator operator.
    4. File Cookie (sing diarani "cookie") yaiku data IT, utamane file teks, sing disimpen ing piranti pungkasan pangguna situs web lan tujuane nggunakake kaca situs web. Cookie biasane ngemot jeneng situs web sing dienggo, wektu panyimpenan ing piranti pungkasan lan nomer unik.
    5. Sajrone riko menyang situs web, data pangguna situs web bisa dikumpulake kanthi otomatis, sing ana hubungane karo kunjungan pangguna sing diwenehi ing situs web, kalebu, antara liya, Alamat IP, jinis browser web, jeneng domain, nomer tampilan kaca, jinis sistem operasi, kunjungan, resolusi layar, nomer warna layar, alamat situs web saka situs web sing diakses situs web, wektu nggunakake situs web. Data kasebut dudu data pribadi lan ora ngidini identifikasi wong nggunakake situs web.
    6. Situs web bisa ngemot tautan menyang situs web liyane. Pemilik situs web ora tanggung jawab kanggo praktik privasi situs web kasebut. Ing wektu sing padha, pemilik situs web nyengkuyung pangguna situs web supaya maca kabijakan privasi sing diadegake ing situs web kasebut. Kebijakan Privasi iki ora ditrapake kanggo situs web liyane.
    7. Pemilik situs web kasebut minangka entitas sing nempelake cookie ing piranti pungkasan pangguna situs web lan entuk akses menyang dheweke.
    8. Cookie digunakake kanggo:
      1. nyetel konten kaca situs web kanthi pilihan pangguna situs web lan ngoptimalake panggunaan situs web; khususe, file-file kasebut ngidini ngenali piranti pangguna situs web lan nampilake situs web kanthi bener, cocog karo kabutuhan individu,
      2. nggawe statistik sing mbantu ngerti carane pangguna situs web nggunakake situs web, sing ngidini ningkatake struktur lan konten,
      3. njaga sesi pangguna situs web (sawise mlebu), matur nuwun ora kudu ngetik login lan sandhi ing saben subpage situs web.
    9. Situs web nggunakake jinis cookie ing ngisor iki:
      1. "Perlu" cookie, ngidini panggunaan layanan sing kasedhiya ing situs web, kayata cookie bukti asli,
      2. cookie sing digunakake kanggo njamin keamanan, misale.
      3. "Performance" cookie, digunakake kanggo entuk informasi babagan panggunaan kaca situs web dening pangguna situs web,
      4. Cookie "Advertising", mbisakake pangguna situs web nyedhiyakake konten pariwara sing cocog karo kapentingan,
      5. "Functional" cookie, ngaktifake "ngelingi" setelan sing dipilih dening pangguna situs web lan ngganti situs web kasebut menyang pangguna situs web, umpamane babagan basa sing dipilih.
    10. Situs web nggunakake rong jinis dhasar yaiku cookie sesi lan cookie terus-terusan. Cookie Sesi minangka file sauntara sing disimpen ing piranti pungkasan nganti ninggalake situs web, mlebu dening pangguna situs web utawa mateni piranti lunak (browser web). Cookie terus disimpen ing piranti pungkasan pangguna situs web kanggo wektu sing ditemtokake ing paramèter file cookie utawa nganti ilang saka pangguna situs web.
    11. Akeh-akehe kasus, piranti lunak sing digunakake kanggo browsing situs web ngidini cookie disimpen ing piranti pungkasan pangguna kanthi standar. Pangguna situs web duwe pilihan kanggo ngganti setelan cookie sawayah-wayah. Pangaturan kasebut bisa diganti ing opsi browser web (piranti lunak), antara liya kanthi cara nyegah kendhali cookie utawa meksa pangguna situs web dilaporake nalika cookie dilebokake ing piranti. Informasi rinci babagan kemungkinan lan cara nangani cookie kasedhiya ing setelan browser web.
    12. Watesan babagan panggunaan cookie bisa mengaruhi sawetara fungsi sing kasedhiya ing kaca situs web.
    13. Cookie sing dilebokake ing piranti pangguna pungkasan situs web bisa uga digunakake dening pariwara lan mitra sing kerja sama karo pemilik situs web.
  2. Pangolahan data pribadi, informasi babagan wujud
    1. Data pribadi pangguna situs web bisa diproses dening Administrator:
      1. yen pangguna situs web kasebut setuju ing formulir sing dikirimake ing situs web, supaya bisa nindakake tumindak sing gegandhengan (Pasal 6 (1) (a) GDPR) utawa
      2. nalika pangolahan perlu kanggo kinerja kontrak sing pangguna situs web minangka pesta (Artikel 6 (XNUMX) (b) saka GDPR), yen situs web ngidini kesimpulan kontrak antarane Administrator lan pangguna situs web.
    2. Minangka bagean saka situs web, data pribadi diproses mung kanthi sukarela dening pangguna situs web. Administrator ngolah data pribadi pangguna situs web mung kanggo kabutuhan sing dituduhake ing titik 1 lit. a lan b ndhuwur lan kanggo wektu sing perlu kanggo entuk tujuan kasebut, utawa nganti pangguna situs web nolak idin kasebut. Gagal nyedhiyakake data dening pangguna situs web, ing sawetara kahanan, nyebabake kasedhiyan supaya bisa entuk tujuan sing kudu diwenehake data.
    3. Data pribadi pangguna situs web iki bisa diklumpukake minangka bagean saka formulir sing dikirimake ing situs web utawa kanggo nindakake kontrak sing bisa disimpulake minangka bagean saka situs web: jeneng, jeneng kulawarga, alamat, alamat e-mail, nomer telpon, login, sandhi.
    4. Data sing ana ing formulir kasebut, diwenehake kanggo Administrator dening pangguna situs web, bisa ditransfer dening Administrator menyang pihak katelu sing makarya karo Administrator sing ana gandhengane karo implementasi tujuan sing dituduhake ing titik 1 lit. a lan b ndhuwur.
    5. Data sing diwenehake ing formulir ing situs web diolah kanggo tujuan asil saka fungsi wujud tartamtu, saliyane, bisa uga digunakake dening Administrator uga kanggo tujuan archival lan statistik. Idin saka data data ditulis kanthi mriksa jendhela sing cocog ing wangun kasebut.
    6. Pangguna situs web, yen situs web nduweni fungsionalitas kaya ngono, kanthi mriksa jendela sing cocog ing formulir registrasi, bisa nolak utawa setuju nampa informasi komersial liwat komunikasi kanthi elektronik, sesuai karo Undhang 18 Juli 2002 babagan penyediaan layanan elektronik ( Jurnal Undang-Undang 2002, Nomer 144, item 1024, kaya dibenakake). Yen pangguna situs web wis setuju nampa informasi komersial kanthi komunikasi elektronik, dheweke duwe hak mundur persetujuan kasebut kapan wae. Olahraga kanthi hak kanggo mbatalake idin kanggo nampa informasi komersial ditindakake kanthi ngirim panjaluk sing cocog kanthi e-mail menyang alamat saka situs web, kalebu jeneng lan jeneng kulawarga pangguna situs web.
    7. Data sing diwenehake ing formulir bisa diwenehake menyang entitas sing teknis nyedhiyakake layanan tartamtu - utamane, iki ditrapake kanggo transfer informasi babagan pemilik domain sing kadaptar menyang entitas sing minangka operator domain internet (utamane Jaringan Ilmu Ilmiah lan Akademik jbr - NASK), layanan pembayaran utawa entitas liyane, sing ana Administrator kerjasama ing babagan iki.
    8. Data pribadi pangguna situs web disimpen ing database sing langkah-langkah teknis lan organisasi wis ditrapake kanggo njamin pangayoman data sing wis diproses sesuai karo syarat sing wis diatur ing peraturan sing gegandhengan.
    9. Kanggo nyegah registrasi maneh saka wong sing partisipasi ing situs web wis mungkasi amarga panggunaan layanan situs web sing ora sah, Administrator bisa nolak mbusak data pribadi sing perlu kanggo mblokir kemungkinan pendaptaran maneh. Dhasar legal kanggo tinolak yaiku Art. 19 alinea 2 titik 3 sing ana hubungane karo Art. 21 s. 1 Undhang-undhang 18 Juli 2002 babagan penyediaan layanan elektronik (yaiku tanggal 15 Oktober 2013, Jurnal Undang-Undang taun 2013, item 1422). Nolak Administrator kanggo mbusak data pribadi pangguna situs web bisa uga dumadi ing kasus liyane sing diwenehake dening hukum.
    10. Ing kasus sing diwenehake dening undang-undang, Administrator bisa nyritakake sawetara data pribadi pangguna situs web menyang pihak katelu kanggo tujuan sing ana hubungane karo perlindungan hak pihak katelu.
    11. Administrator nduweni hak kanggo ngirim e-mail menyang kabeh pangguna situs web kanthi kabar babagan owah-owahan penting ing situs web lan babagan owah-owahan ing Kebijakan Kebijakan iki. Pangurus bisa ngirim serat elektronik komersial, utamane pariwara lan informasi komersial liyane, yen pangguna situs web wis setuju. Iklan lan informasi komersial liyane bisa uga dilampirake menyang surat mlebu lan metu saka akun sistem.
  3. Hak pangguna layanan babagan data pribadine Miturut Art. 15 - 22 GDPR, saben pangguna situs web duwe hak ing ngisor iki:
    1. Hak kanggo ngakses data (Artikel 15 GDPR)Subjek data nduweni hak kanggo entuk saka konfirmasi Administrator manawa data pribadi babagan dheweke diproses, lan yen mangkono, akses menyang data kasebut. Miturut Art. Administrator bakal nyedhiyakake subyek data kanthi salinan subyek data pribadi sing bakal diproses.
    2. Hak kanggo nyetel data (Artikel 16 saka GDPR)Subyek data duwe hak njaluk Administrator langsung mbenerake data pribadi sing salah babagan dheweke.
    3. Hak kanggo mbusak data ("hak dilupakan") (Artikel 17 saka GDPR)Subyek data duwe hak njaluk supaya Administrator supaya mbusak data pribadi, lan Administrator wajib mbusak data pribadi tanpa tundha yen ana salah sawijining kahanan ing ngisor iki:
      1. data pribadi ora perlu maneh kanggo tujuan sing diklumpukake utawa digunakake diproses;
      2. subyek data wis mbatalake idin saka pangolahane adhedhasar
      3. obyek subjek data menyang pangolahan miturut Art. 21 s. 1 nglawan proses lan ora ana alasan sing sah kanggo diproses
    4. Hak kanggo watesan pangolahan (Artikel 18 GDPR)Subyek data duwe hak njaluk supaya Administrator mbatesi pangolahan ing kasus ing ngisor iki:
      1. Nalika data salah - tepat wektu kanggo mbenerake
      2. Subjek data mbantah miturut Art. 21 detik 1 nglawan pangolahan - nganti bisa ditemtokake manawa alesan sing sah saka Administrator ngatasi alasan keberatan saka subyek data.
      3. Pangolahan kasebut ora sah lan subyek data nolak pambusakan data pribadi lan njaluk watesan panggunaan kasebut.
    5. 5. Hak portabilitas data (art. 20 GDPR)Subyek data duwe hak kanggo nampa, ing format sing bisa digunakake, bisa diwaca mesin, data pribadi, sing diwenehake marang Administrator, lan duwe hak ngirim data pribadi iki menyang administrator liyane tanpa alangan ing Administrator sing diwenehake data pribadi iki. Subyek data duwe hak njaluk data pribadi dikirim dening Administrator menyang pangurus liyane, yen bisa sacara teknis. Hukum sing disebutake ing bagean iki bisa uga ora nemoni hak-hak lan kabebasan wong liya.
    6.  6. Hak kanggo obyek (Art. 21 GDPR)Yen data pribadi diproses kanggo tujuan pemasaran langsung, subyek data duwe hak mbantah kapan wae kanggo ngolah data pribadine kanggo tujuan pemasaran kasebut, kalebu profil, nganti proses kasebut ana gandhengane karo pemasaran langsung kasebut. .

    Pelaksanaan hak-hak ndhuwur pangguna situs web bisa ditindakake kanthi pambayaran yen ana ukum sing cocog.

    Yen nglanggar hak kasebut ing ndhuwur utawa pangguna situs web nemokake manawa data pribadhi diproses dening Administrator bertentangan karo hukum sing wis ditrapake, pangguna situs web duwe hak kanggo menehi keluhan karo panguwasa pengawas.

  4. Log server
    1. Sesuai karo praktik sing ditampa saka umume situs web, operator situs web nyimpen pitakon pitakon menyang server operator situs web (informasi babagan sawetara prilaku pangguna situs web tundhuk log ing lapisan server). Sumber semalat sing diidentifikasi kanthi alamat URL. Dhaptar informasi sing tepat sing disimpen ing file log server web yaiku ing ngisor iki:
      1. alamat IP umum komputer saka ngendi penyelidikan,
      2. jeneng stasiun klien - identifikasi sing ditindakake dening protokol http, yen bisa,
      3. jeneng pangguna situs web sing diwenehake ing proses wewenang (login),
      4. wektu penyelidikan,
      5. http kode tanggapan,
      6. jumlah bita sing dikirim dening server,
      7. Alamat URL kaca sing sadurunge dibukak pangguna situs web (referrer link) - yen situs web diakses liwat tautan,
      8. informasi babagan browser web pangguna situs web,
      9. informasi babagan kesalahan sing kedadeyan sajrone transaksi transaksi http.

      Data ing ndhuwur ora digandhengake karo wong khusus sing browsing kaca sing kasedhiya ing situs web. Kanggo njamin kualitas situs web sing paling dhuwur, operator situs web kadang-kadang nganalisa file log kanggo nemtokake kaca ing situs web sing paling kerep dibukak, browser web digunakake, apa struktur situs web ora kesalahan, etc.

    2. Log sing diklumpukake dening operator disimpen kanggo wektu sing ora diwatesi minangka bahan bantu sing digunakake kanggo administrasi situs web sing tepat. Informasi sing ana ing njaba kasebut ora bakal dibeberke karo entitas kajaba operator utawa entitas sing ana gandhengane karo operator kanthi pribadi, kanthi modal utawa kontrak. Adhedhasar informasi sing ana ing file kasebut, statistik bisa digawe kanggo mbantu ngurus situs web. Ringkesan sing ngemot statistik kasebut ora ngemot fitur sing ngenali pengunjung situs web.