News

31 August 2020

Taman dolanan modern ngidini nyenengake tanpa wates lan aman ing udara terbuka ora mung kanggo bocah-bocah kanthi kabeh umur, nanging uga kanggo para mudha. Muter ayunan lan kabeh piranti sing diselehake ing papan dolanan, luwih-luwih nalika digarap perusahaan kanca, iku ...

17 May 2020

Saiki prabotan uga kalebu tutup wit. Unsur fungsional lan estetis iki bisa digawe kanthi macem-macem bahan. Wit-witan sing ana ing papan kutha minangka jaminan kesehatan, istirahat lan perasaan estetis kanggo wong sing tetep ing sakcedhake ijo. ...

6 May 2020

Stasiun desinfeksi / stasiun kebersihan tangan minangka hal anyar sing ditawakake minangka elemen arsitektur cilik. Iki minangka solusi sing nyederhanakake disinfeksi tangan lan pembuangan sampah. Download katalog lan dhaptar rega >> Cuci tangan lan disinfeksi minangka kegiyatan penting sing ngidini ...

15 April 2020

Arsitektur cilik digawe dening obyek arsitektur cilik sing digabung menyang ruang kutha utawa dumunung ing properti pribadi, menehi karakter tartamtu menyang papan sing diwenehake. Pola konkrit, bangku modern, gumpalan, papan, pot kembang, tong sampah, sepeda,

31 March 2020

Bener manawa profesi arsitek minangka profesi bebas sing bisa nggawa akeh kepuasan lan mupangat materi, nanging dalan kanggo miwiti makarya minangka arsitek ora gampang utawa cendhak. Saliyane tataran panelitian lan studi intensif sing jelas, arsitek sing pengin uga ...

31 March 2020

Minangka bagéan saka daur ulang kotamadya, tong sampah ngiringan mbantu njaga ruangan umum, ngilangi masalah hama lan menehi keuntungan lingkungan sing nyata kanthi ngilangi sampah saka TPA. Kutha uga bisa nyuda biaya tipping lan ...

14 March 2020

Papan perlindungan bus sing apik minangka komponèn penting kanggo sistem transit massa kutha sing sukses. Sing nggawe apik yaiku properti sing nggawe pangopènan sing murah lan tahan vandal. Kajaba iku, nyedhiyakake visibilitas lan akses gampang menyang bis, ...

14 March 2020

Bisa dikandhakake manawa kelairan tanda-tanda lan tablet bisa tuwa yen ana manungsa ing planet kasebut. Macem-macem jinis tandha informasi wis digunakake wiwit wiwitan jagad iki, saben-saben tumindak kanthi efektif kanggo tujuan informasi. Kanthi panemuan tembaga lan wesi, wong wiwit nggunakake bahan kasebut kanggo ...

4 March 2020

Sepeda kudu disimpen ing kahanan sing pas, mula rak sing migunani bakal migunani. Iki produk sing jembar banget supaya kabeh wong bakal nemokake rak sepeda sing optimal kanggo awake dhewe, sing bisa beda banget karo sing katon ing saben langkah ing ruang publik. Deleng katalog produk ...

1 March 2020

Bangga kita ngumumake manawa proyek Smart BHLS Transoceânica Koridor Guto Indio da Costa nampa IF Design Award sing prestisius ing kategori Design Excelence kanggo papan perlindungan bus interaktif, sing kalebu proyek SMART CITY. Deleng katalog produk online >> utawa ...

21 Februari 2020

Arsitek makarya karo rencana lan desain bangunan utawa struktur. Arsitek bisa nganalisa konsep utawa ide saka klien lan nggawe proyek konstruksi unik adhedhasar. Pakaryan arsitek bisa beda-beda: sawetara spesialis ing desain bangunan ...

21 Februari 2020

Dina iki, perencanaan kutha minangka salah sawijining ilmu sing paling dibutuhake nalika sampeyan nganggep sebagian gedhe populasi ing jagad iki saiki manggon lan ing sekitar kutha. Ing taun 1800, mung luwih saka 2 persen pendhudhuk jagad urip ing kutha-kutha. Ing taun 1950, cacahe wis meningkat 30 persen. Lan saiki ...

21 Februari 2020

Hukum Konstruksi minangka tumindak sing ngatur lan nemtokake kegiatan ing bidang desain, konstruksi, ngrusak lan pengawasan bangunan. Saben tahapan bangunan, wiwit saka desain nganti rampung, kudu tundhuk karo hukum konstruksi. Hukum konstruksi lan arsitektur cilik Miturut hukum ...

19 Februari 2020

Susunan kebon kasebut kudu dilakoni kanthi ati-ati. Nanging, sanajan pangguna ora duwe kebon sing gedhe, nanging mung taman cilik, utawa uga loteng utawa teras, uga bisa nggawe potongan ijo. Dhasar bakal banjur dadi kebon taman, sing ...

15 Februari 2020

Pagar kasebut bakal dadi apik lan kuwat kaya tiang pager sing ndhukung. Ora preduli saka bahan apa wae sing bakal digawe, sampeyan kudu ngerti kaluwihan, kekurangan lan panggunaan tiang pager sing digawe saka kayu, logam, tiang pager beton lan galvanis ...

12 Februari 2020

Tong sampah, ditemokake ing trotoar, ing halte, ing taman kutha, taman bermain, ing kothak wedhi, ing kebon lan alun-alun kutha, kadang diarani kaleng sampah ing dalan, tong sampah, tong sampah kutha utawa kaleng sampah kota. Deleng katalog produk online ...

3 Februari 2020

Bangku taman minangka elemen penting saka prabotan dalan. Saka sudut pandang fungsi utilitas, digunakake kanggo njagong, nanging kanthi njupuk rencana tata ruang, kabeh iku prabotan kutha. Taman, alun-alun, kebon, dalan lan halte kutha dilengkapi bangku. Deleng katalog ...

28 Januari 2020

Arsitektur alit minangka klompok bangunan cilik sing mengaruhi persepsi ruang saka pangguna. Kanthi nggunakake unsur-unsur arsitektur cilik sing dipilih kanthi teliti, wilayah sing dikembangake njupuk karakter, ekspresi lan, kabeh, dadi ...