Arsitektur kutha cilik

Arsitektur kutha cilik

Arsitektur cilik minangka klompok bangunan cilik sing pengaruh banget saka pangerten saka papan pangguna.

Kanthi nggunakake unsur-unsur arsitektur cilik sing dipilih kanthi teliti, wilayah sing dikembangake njupuk karakter, ekspresi lan, luwih penting.

Arsitektur cilik mengaruhi papan ing saubenging, bebarengan karo vegetasi lan bangunan, sing menehi kontribusi kanggo nggawe tatanan spatial.

View katalog produk online >> utawa download katalog >>

Deleng conto realisasi METALCO

Arsitektur cilik

Arsitektur cilik

Arsitektur kutha cilik dadi apa sing mbedakake kutha.

Ing jejere obyek, tugu utawa papan sing paling khas, dirancang kanthi ati-ati arsitektur cilik bisa uga dadi apa sing paling eling karo turis.

Arsitektur kutha cilik

Iki bakal digandhengake karo kutha sing diwenehake. Bakal mbedakake dheweke ing panggung nasional lan internasional.

Arsitektur cilik

Arsitektur cilik

Arsitektur cilik

Dina iki, metropolisis modern sing saliyane, uga diarani sing paling menarik ora mung kanggo turis, nanging uga kanggo para warga, sing dadi bentuk ruang umum ora ana sing penting.

Arsitektur cilik

Dirancang kanthi becik bangku, gerah, tabel, panci kembang lan unsur papan dolanan padha bisa urip maneh ing lingkungan, ambegan semangat sing anyar, dadi unik lan ekspresif.

Arsitektur kutha cilik

Arsitektur cilik

Akibaté, penduduk lan turis bakal luwih seneng ngunjungi.

Deleng uga: Perencanaan kutha - apa persis kasebut?

Arsitektur kutha cilik - fungsi

Unsur sing dipilih saka perabotan kanthi cara sing bener, kanthi cara sing meh ora katon, mbantu njaga lan nyetel fungsi sarana ing papan.

Contone sing apik banget kirimanngalangi lalu lintas bunder utawa chunky kembang nganggo kembang.

Arsitektur cilik

Ing wektu sing padha, dheweke minangka dekorasi lan nyegah mobil saka parkir ing kutha sing dilarang utawa mbatesi akses menyang promenade.

Arsitektur cilik

Conto liyane saka jinis iki yaiku tutup wit, sing uga nglindhungi kulit, uga karusakan, lan dadi dekorasi khusus.

Nanging, prabotan ing ndhuwur uga kabeh taman lan perabotan jalanan.

Iki kalebu macem-macem jinis bangku.

Arsitektur cilik

Arsitektur cilik

Arsitektur cilik

Arsitektur cilik

Solusi sing wiyar ngidini panggunaan unsur kanthi integral menyang lanskap lingkungan.

Paling populer yaiku bangku kayu, nanging luwih asring ana bangku baja, kanthi warna lan bentuk apa wae, uga bangku beton sing akurat, meh meh padha karo patung.

bangku kayu

bangku kayu

Kajaba saka bangku, pangguna ing papan kutha mesthi seneng nggunakake kursi dek, sing pas ora mung ing boulevard, ing pinggir pantai ing banyu, nanging uga ana ing taman, ngadhepi sinar srengenge.

Deleng uga: Hukum bangunan lan arsitektur cilik

Desain Formulir Kutha

Perusahaan kasebut minangka distributor produk perabotan modern modern Desain Formulir Kutha.

Kerjane langsung karo studio arsitektur lan desainer, supaya bisa milih gaya paling apik lan fitur fungsional saka unsur arsitektur cilik.

Menapa malih, ndhukung Asosiasi Arsitektur Lanskap, liwat kerjasama langsung, uga menehi solusi lan produk paling anyar.

Desain Forum Kutha minangka wakil eksklusif perusahaan Italia sing apik ing Polandia - Metalco, Bellitalia lan Desain kutha.

Metalco - waja lan kayu

Arsitektur cilik

Arsitektur kutha cilik minangka topik sing ngerti karo perusahaan Italia Metalco.

Nawakake macem-macem produk, utamane ing kategori ngisor iki: arsitektur kebon cilik lan sithik arsitektur kutha.

Penawaran metalco kalebu sing apik solusi kanggo pangembangan taman, jalan, taman lan stasiun sing apik lan fungsional.

Metalco ngasilake bangku taman, bangku kebon, bangku kutha, bangku stasiun - bangku wesi kayu lan cor.

Kajaba iku, macem-macem perusahaan iki kalebu keranjang ruangan, kiriman, papan informasi, panutup wit, pot kembang, jedhing sepeda, alangan pekarangan lan macem-macem jinis perabotan jalanan: dekorasi, cocog kanggo pier, boulevard, uga kanggo taman utawa taman kutha.

Bellitalia - elemen beton lan watu

Bellitalia minangka salah sawijining perusahaan manufaktur Eropa sing misuwur konkrit kutha konkrit lan watu alam, dikenal solusi kanggo arsitektur cilik lan arsitektur malang.

Perusahaan wis operasi luwih saka 40 taun, mbedakake awake dhewe kanthi produk, inovasi lan desain modern.

Perabotan ing proyek Perusahaan Bellitalia utamane profil beton, taman lan bangku kutha. Bangku asrama asring dadi salah sijine sing efektif, nggawe patung tartamtu.

Kajaba iku, Bellitalia nawakake akeh pot konkrit lan watu, ora mung kanggo kembang siji utawa kasur kembang, nanging uga kanggo wit hias.

Kajaba iku, Bellitalia khusus ing ing nggawe sumber banyu, kiriman sing misah utawa mbatesi lalu lintas ing promenades lan papan dolanan, uga tong sampah sing padhet digawe saka watu konkrit, watu utawa tiruan.

Desain kutha - desain modern

Arsitektur taman cilik, papan mandeg, papan informasi kanthi warna modis.

Bangku taman sing apik banget karo desain modern. Unsur hiasan, pot kembang, tong sampah, papan ndhelik bis, utawa ngencengi kiriman lalu lintas dalan mung sawetara saka produk arsitektur lanskap kutha perusahaan Desain kutha.

Standar kualitas produk Desain City dipesthekake kanthi kontrol bahan lan proses teknologi sing terus-terusan.

Ing cara iki Desain kutha bisa njamin kekiatan produk sampeyan, uga tundhuk karo standar, safety, ekologi, estetika lan kenyamanan pangguna.

Deleng artikel liyane:

31 August 2020

Taman dolanan modern ngidini nyenengake tanpa wates lan aman ing udara terbuka ora mung kanggo bocah-bocah kanthi kabeh umur, nanging uga kanggo para mudha. ...

17 May 2020

Saiki prabotan uga kalebu tutup wit. Unsur fungsional lan estetis iki bisa digawe kanthi macem-macem bahan. ...

12 May 2020

Sistem kesalahan sing digunakake ing proses disinfeksi pedhang garing bisa digunakake ing macem-macem papan. Sapunika ...

6 May 2020

Stasiun disinfeksi / stasiun kebersihan tangan dadi anyar ing tawaran kita minangka unsur arsitektur cilik. Iku solusi sing nggawe ...

15 April 2020

Arsitektur cilik digawe dening obyek arsitektur cilik sing digabung menyang ruang kutha utawa sing ana ing properti pribadi lan ...

31 March 2020

Sampeyan bener yen profesi arsitek minangka profesi gratis sing bisa ngasilake kepuasan lan keuntungan materi, nanging cara kanggo miwiti makarya ...