Sistem pancingan

Sistem kesalahan kanggo kamar disinfecting nggunakake metode pedhang garing

Sistem pancingan sing digunakake ing proses kasebut disinfeksi cara pedhut garing bisa digunakake ing macem-macem papan. Sapunika, nalika kita nimbang cara sing efektif kanggo ngrusak kamar, solusi kasebut asring dianggep karo wong liya sing tanggung jawab kanggo kesehatan wong liya. Piranti kasebut bisa digunakake kanthi sukses ing papan kerja utawa nalika kumpul kulawarga, uga ing kebon. Sistem kesalahan digawe saka unsur sing paling dhuwur, lan muncung sing digunakake ditrapake kanthi efisiensi sing dhuwur.

Download katalog lan dhaptar rega >>

Sistem fogging kanggo disinfeksi ing nawarake Desain Formulir Kota

Sistem pancingan

Piranti-jotosan sing nyemprotake papan kanthi metode pedhang garing kanthi nyebarake pedhut bebarengan karo disinfektan. Persiapan kaya ngono nyebabake efek bakteri lan virus sing ana ing lingkungane. Ing asil wedhok garing nduweni sifat penembus sing dhuwur lan aman kanggo permukaan sing ana hubungane.

 

Thanks kanggo kemungkinan panggunaan sistem kesalahan ing kabeh kahanan, i situs, w taman lan bangunan ing njero ruangan, lan matur nuwun kanggo nggunakake disinfectants sing cocog, piranti kasebut digunakake.

Sistem kesalahan modern digunakake kanggo disinfeksi persiapan kimia ing bentuk aerosol sing kandhel, sing ngidini disinfeksi, yaiku pengurangan sing cukup signifikan ing jumlah mikroorganisme patogen ing udhara.

Sistem pancingan

Ngilangi mikroorganisme patogen kanthi nggunakake sistem fogging uga bisa ditindakake ing rumah sakit, klinik klinik, apartemen, lan transportasi umum.

Duwe pedoman ing atine Kepala Inspektur Saniterbabagan nyegah panyebaran COVID-19, kita nawarake solusi modern kanggo nambah safety ing papan kerja.

Dheweke yaiku:

  • Disinfeksi ruang sing aman lan efektif nggunakake metode pedhang garing
  • mbuwang cairan
  • ngukur pangayoman langsung: topeng, visor
  • dispenser cairan: ngadeg lan tembok dipasang
  • audit ruang lan pangembangan aliran karyawan lan pelanggan sing optimal kanggo nyuda ancaman sing disebabake dening epidemi COVID-19.

Proposed solusi babagan stasiun disinfeksi, Pemisah ruang lan peralatan pelindung pribadi praktis lan inovatif sekaligus.

Deleng uga: Anyar ing nawarake! Stasiun disinfeksi - kebersihan kanggo tangan saka METALCO

stasiun disinfeksi

Disinfeksi ruangan kanthi metode kalem garing ngidini mbuwang infeksi permukaan lan udhara. Iki ditindakake dening tim karyawan sing berkualitas kanthi nggunakake mesin lan persiapan khusus. Cara iki disetujoni supaya bisa digunakake ing lembaga umum, transportasi umum, kantor, sekolah, taman kanak-kanak lan rumah sakit.

Disinfeksi kabut kalebu cara sing cepet lan aman kanggo ngilangi ruang, adhedhasar rumus biodegradasi, kanthi persetujuan kanggo nggunakake lan dikonfirmasi kegiatan antivirus, uga nglawan COVID-19.

FUNGSI KANGGO

  • Kita bakal nganalisa tata fungsi fungsionalitas bangunan sampeyan
  • Kita bakal nyiapake pedoman kanggo arus karyawan lan pelanggan paling optimal lan minimalake resiko sajrone epidemi;
  • Kita nggawe pengalaman ing pirang-pirang taun kerja kanggo perusahaan saka industri HoReCa, rantai restoran, ing ngendi aliran wong lan produk minangka parameter utama;
  • Adhedhasar audit, kita bakal ngusulake solusi khusus babagan stasiun disinfeksi, pamisah ruang, peralatan pelindung pribadi, komunikasi visual

DISINSIF KAYAN OLEH OLEH BY DRY MIST METHOD

  • Solusi sing unik ngidini disinfeksi lumahing lan udhara;
  • Nindakake dening TEAM KELUAR nggunakake MESIN KHUSUS
  • METODE DIPANGGUH UNTUK Gunakake : ing institusi umum, transportasi umum, kantor, sekolah, taman kanak-kanak, rumah sakit;
  • Efek Isi wedhok nggunakake mesin kita (100 m3 njupuk kira-kira 6 min)
  • DISINFEKTEN INNOVATIF lan aman, adhedhasar rumus biodegradasi, ora ana aldehid, ora klorin, ora ana bahan beracun;
  • PRODUK LAMPIRAN LAMPIRAN lan TAMPILAN DATA KESELAMATAN ditrima kanggo nggunakake

DIKANGGUHKAN KESAN ANTIVIRAL

Ndhaptar standar kasebut EN14476 ing lapangan medis nglawan virus sing ora duwe amplop (mis. Norovirus, Poliovirus, Adenovirus) lan mbungkus (Vaksinirus) sing uga kalebu COVID-1

PRODUK DAFTARKAN ASAS PRODUK BIOSIDAL

  • Wewenang kanggo pemasaran produk biokidal: No. 7420/18. Sertifikat PZH No.BK / K / 0863/01/2018
  • Spektrum Biokidal Jembar: Iki ngrusak bakteri, virus, spora-spora, jamur, cetakan
  • tumindak: Disinfeksi spektrum sing lengkap, ngumbah, ngresiki, Deodorizing, Penyuapan udara, mbusak kukul
  • ngilangi: Reged, Debu, Debu, Sediment, pollutants organik, Mikroorganisme, Patogen

Kaluwihan lan keuntungan kanggo pangguna

  • SAFE kanggo pangguna, adhedhasar rumus sing ora bisa diowahi kanthi biodegradasi tanpa alkohol, ora ana aldehida, ora klorine, ora ana bahan beracun.
  • NON-FLAMMABLE - formulasi adhedhasar banyu ora gampang ngilangi risiko kebakaran.
  • Kompatibel - NEUTRAL kanggo umume bahan: plastik, umume logam kalebu aluminium, gasket karet, lapisan cat, kain ...
  • MULTI-TASK - cuci tangan, nyemprot, ngilangke, umpluk aktif, adus, ngrumus
  • WASHES and CLEANS - kanthi efektif mbusak reregetan lan polutan organik: mbusak jamur, jamur, bledug, pelumas, minyak, noda berminyak saka kain pelapis lan karpet, mutah, feses, getih, panganan sing bosok, sampah organik, sampah, lsp.
  • Nggawe FOAM AKTIF ing jalur busa, sing ngluwihi tumindak sing vertikal lan ing saluran
  • 100% kepastian disinfeksi - dites miturut standar EN EN. (* tabel)
  • DISINFEK EFEKTIF - Spektrum biocidal paling jembar ing wektu paling cedhak nganti 15 menit (Bakteri, Virus, Jamur, Spora)
  • TINDAKAN BIOCIDAL CEPAT - Ngilangi Legionella Pneumophila sajrone 1 menit miturut EN 1040, EN 1276.
  • Nyegah pembentukan jamur, cetakan lan bakteri amarga ngrusak spora - ora mung nyegah tuwuhing mikroorganisme, nanging uga ngrusak bahan genetik kasebut.
  • Mbusak UNDODGEEN - Ngilangi permanen ambu ora enak, ambune sampah organik sing ora enak lan godhong seger.

Keamanan:

Persiyapan NANOCLEAN AIR GDU (READY TO USE) ora gampang diobong, adhedhasar banyu.

Persiapan kasebut minangka biodegradable, non-beracun, ora karsinogenik, ora ngemot alergen lan ora ngganggu.

Solusi kerja 5% ora diklasifikasikake mbebayani miturut Regulasi 1272/2008 / EC.

Tetep adoh saka bocah. Waca SDS sadurunge digunakake.

Fitur solusi sing unik adhedhasar nanopartikel salaka lan tembaga.
  • DISINFEK EFEKTIF - Spektrum biocidal paling jembar ing wektu paling cedhak nganti 15 menit
    (Bakteri: 1 ÷ 5 menit, Virus: 5 menit, Jamur: 1 ÷ 15 menit, Spora: 5 menit, Mycobacteria: 5 menit)
  • BIOSIDAL FAST - ngilangi bakteri Legionella Pneumophila ing 1 menit miturut EN 1276.
  • PREVENTS pingan saka bakteri, kelompok jamur lan cetakan, amarga ora mung nyegah pertumbuhan mikroorganisme, nanging uga ngrusak materi genetik. Dicoba - Dicoba miturut akeh standar EN Eropa.
  • HILANG ODOR TANPA DAMEN - ngilangi permanen ambune jamur lan ambune sampah organik sing ora enak.
  • SAFE kanggo pangguna, adhedhasar rumus sing luwih aman, ora ana aldehida, ora ana klorin, ora ana asam.
  • Formulir basis banyu ora bisa nyebabake risiko murub.
  • Kompatibel - NEUTRAL kanggo umume bahan: plastik, umume logam kalebu aluminium, gasket karet, lapisan cat, kain ...
  • MULTI-TASKING - cuci manual, nyemprot, ngilangke, umpluk aktif, rendaman, fumigasi.
  • NGumbah lan ngresiki - kanthi efektif mbusak reregetan lan kotoran organik: mbusak jamur, jamur, bledug, pelumas, minyak,
    rereged berminyak saka upholsteri lan karpet, mutah, faeces, getih, panganan bosok, sampah organik, lsp.
  • Nduwe persetujuan PZH lan PERMIT kanggo perdagangan ing produk biokidal.

Deleng conto realisasi METALCO

Deleng artikel liyane:

31 August 2020

Taman dolanan modern ngidini nyenengake tanpa wates lan aman ing udara terbuka ora mung kanggo bocah-bocah kanthi kabeh umur, nanging uga kanggo para mudha. ...

17 May 2020

Saiki prabotan uga kalebu tutup wit. Unsur fungsional lan estetis iki bisa digawe kanthi macem-macem bahan. ...

6 May 2020

Stasiun disinfeksi / stasiun kebersihan tangan dadi anyar ing tawaran kita minangka unsur arsitektur cilik. Iku solusi sing nggawe ...

15 April 2020

Arsitektur cilik digawe dening obyek arsitektur cilik sing digabung menyang ruang kutha utawa sing ana ing properti pribadi lan ...

31 March 2020

Sampeyan bener yen profesi arsitek minangka profesi gratis sing bisa ngasilake kepuasan lan keuntungan materi, nanging cara kanggo miwiti makarya ...

31 March 2020

Luang pamisahan sampah minangka bagéan saka pitulung daur ulang kotamadya supaya ngresiki ruang umum, ngilangi masalah sing ana gandhengane ...