ДИЗАЈН НА ГРАДОНА ФОРМА

ДИЗАЈН НА ГРАДОНА ФОРМА - ние сме ексклузивен застапник на полскиот пазар на италијански компании:

МЕТАЛКО  •  Белиталиа   ДИЗАЈН НА ГРАД

Ги покануваме сите заинтересирани страни да соработуваат со нас архитектонски студија i дизајнери, директно до нас или преку Асоцијација за архитектура на пејзажиние сме придружна членка.

Ве покануваме и во нашето ново седиште лоцирано во Варшава на ул. Fort Służew 1b / 10 во историска, единствена Форт 8.

Тука се организираат состаноци и конференции за нашите партнери и клиенти со учество на италијански дизајнери.

ПРОИЗВОДИ

МЕТАЛКО

Metalco - е италијанска компанија основана во 1984 година.

Денес е еден од најголемите производители мала урбана архитектура во светот.

Компанијата исто така припаѓа на оваа група Белиталиа i ДИЗАЈН НА ГРАД.

Комерцијалниот успех на МЕТАЛКО е резултат на континуирано истражување и искуство во областа на дизајнот, соработка со најдобрите дизајнери и архитекти и употреба на најновите технологии и материјали.

Производите на МЕТАЛКО се карактеризираат со индивидуален стил и дизајн, кои во комбинација со одличен квалитет ги разликуваат на пазарите ширум светот. Сите производствени и технолошки процеси се одвиваат со почитување на принципите на екологијата и заштитата на животната средина.

Ве покануваме на соработка.

Мала архитектура

Белиталиа

Белиталиа е италијанска компанија, дел од групата МЕТАЛКО, основана во 1962 година.

Произведува елементи на урбана архитектура од сите видови бетон, PDM, HPC, UHPC, гранит и мермер агрегат, како и патентиран и патентиран КОНЦЕРТ ЗА УЛТРАТЕНСКА.

Тоа е револуционерна суровина која ви овозможува да создадете каква било форма на многу висока јачина и издржливост.

Познат е по своите уникатни колекции саксии со цвеќиња i клупи, седишта со необични димензии, со тежина над 3,5 тони и убава текстура од природен гранит или мермер.

Тие успешно се продаваат низ целиот свет како уникатни производи заради напредните технолошки процеси и дизајнот.

Ве покануваме на соработка.

ДИЗАЈН НА ГРАД

Градски дизајн е италијанска компанија вклучена во Металко груп веднаш до БЕЛИТАЛИЈА.

Ја надополнува широката понуда на две сестрински компании.

Станува збор за млада компанија чии колекции ги создаваат млади дизајнери кои им даваат иновативни идеи на своите колекции, како одличен додаток на производите на постарите, искусни колеги од Металко.

Неговите производи се многу поприфатливи додека одржуваат одличен дизајн, квалитет и издржливост.

Ве покануваме на соработка.

ВЕСТИ

31 август 2020

Современото игралиште овозможува неограничена и безбедна забава на отворено не само за деца од сите возрасти, туку и за млади. Играњето на лулашки и сите уреди поставени на игралиште, особено кога се изведува во друштво на пријатели, е одличен ...

17 May 2020

Во моментов, уличниот мебел, исто така, вклучува и капаци од дрвја. Овие функционални и естетски елементи можат да бидат изработени во најразлични материјали. Дрвјата присутни во урбаниот простор се гаранција за здравјето на жителите, одмор и естетски чувства за луѓето кои престојуваат во зелената околина. ...

12 May 2020

Системите за греење што се користат во процесот на дезинфекција на сува магла може да се користат на различни места. Сега, кога размислуваме за ефикасен начин за дезинфекција на просториите, ваквите решенија честопати се земаат предвид од одговорните за здравство ...

6 May 2020

Станиците за дезинфекција / станиците за хигиена на рацете се новина во нашата понуда како елемент на малата архитектура. Тоа е решение што поедноставува дезинфекција на рацете и отстранување на отпадот. Преземете каталози и ценовник >> Перењето и дезинфекцијата на рацете се важни активности што овозможуваат ...

15 април 2020

Мала архитектура е креирана од мали архитектонски предмети интегрирани во градскиот простор или поставени на приватна сопственост, давајќи специфичен карактер на одредено место. Бетонски столбови, модерни клупи, шупи, табли, саксии, садови за легло, штандови за велосипеди, ...

31 март 2020

Вистина е дека професијата архитект е слободна професија што може да донесе многу задоволство и материјални придобивки, но патот до започнување работа како архитект не е едноставен или краток. Покрај очигледна фаза на студии и интензивно проучување, амбициозниот архитект исто така мора да ...