ознака: Градски клупи

3 февруари 2020

Клупите за паркови се неопходен елемент на уличниот мебел. Од гледна точка на комуналните функции, тие се користат за седење, но земајќи го предвид просторно планирање, тие се урбан мебел. Паркови, плоштади, градини, улици и градски постојки се опремени со клупи. Погледнете го каталогот ...

28 јануари 2020

Мала архитектура е група на мали згради кои значително влијаат на перцепцијата на просторот од нејзините корисници. Тоа е преку употреба на внимателно одбрани елементи на мала архитектура, развиената област зазема карактер, израз и, пред сè, станува ...