ознака: клупи на градски парк

3 февруари 2020

Клупите за паркови се неопходен елемент на уличниот мебел. Од гледна точка на комуналните функции, тие се користат за седење, но земајќи го предвид просторно планирање, тие се урбан мебел. Паркови, плоштади, градини, улици и градски постојки се опремени со клупи. Погледнете го каталогот ...