PROJEKTIMI I FORM CITYS S CITY QYTETIT

PROJEKTIMI I FORM CITYS S CITY QYTETIT - ne jemi përfaqësuesi ekskluziv në tregun polak të kompanive italiane:

METALCO  •  BELLITALIA   PROJEKTIMI I QYTETIT

Ne i ftojmë të gjithë palët e interesuara të bashkëpunojnë me ne studiot arkitekturore i designers, direkt tek ne ose përmes Shoqata e Arkitekturës së Peizazhitne jemi një anëtar mbështetës.

Ju ftojmë gjithashtu në selinë tonë të re që gjendet në Varshava në ul. Fort Służew 1b / 10 në një histori, unike Fort 8.

Shtë këtu që do të organizohen takime dhe konferenca për partnerët tanë dhe klientët me pjesëmarrjen e stilistëve tanë italianë.

MANUFACTURERS

METALCO

METALCO - është një kompani italiane e themeluar në vitin 1984.

Sot është një nga prodhuesit më të mëdhenj arkitekturë e vogël urbane në botë.

Kompania gjithashtu i përket këtij grupi BELLITALIA i PROJEKTIMI I QYTETIT.

Suksesi tregtar i METALCO është rezultat i hulumtimit dhe përvojës së vazhdueshme në fushën e projektimit, bashkëpunimit me projektuesit dhe arkitektët më të mirë, si dhe përdorimin e teknologjive dhe materialeve më të fundit.

Produktet METALCO karakterizohen nga stili dhe dizajni individual, të cilat, të kombinuara me cilësi të shkëlqyeshme, i dallojnë ato në tregjet në të gjithë botën. Të gjitha proceset e prodhimit dhe teknologjike kryhen me respektimin e parimeve të ekologjisë dhe mbrojtjes së mjedisit.

Ju ftojmë në bashkëpunim.

Arkitekturë e vogël

BELLITALIA

BELLITALIA është një kompani italiane, pjesë e grupit METALCO, e themeluar në vitin 1962.

Prodhon elemente të arkitekturës urbane nga të gjitha llojet e betonit, PDM, HPC, UHPC, graniti dhe mermeri i agregatit, si dhe i patentuar dhe patentuar KONKRETI ULTRATENSE.

Shtë një lëndë e parë revolucionare që ju lejon të krijoni çdo formë të forcës dhe qëndrueshmërisë shumë të lartë.

Isshtë i famshëm për koleksionet e tij unike vazo lulesh i stola, ulëse me dimensione të pazakonta, me peshë mbi 3,5 tonë dhe një strukturë të bukur të granitit natyral ose mermer.

Ato shiten me sukses në të gjithë botën si produkte unike për shkak të proceseve të avancuara teknologjike dhe dizajnit.

Ju ftojmë në bashkëpunim.

PROJEKTIMI I QYTETIT

Dizajni i qytetit është një kompani italiane e përfshirë në Grupi Metalco ngjitur me BELLITALIA.

Plotëson ofertën e gjerë të dy kompanive motra.

Shtë një kompani e re koleksionet e së cilës janë krijuar nga stilistë të rinj, të cilët japin ide inovative për koleksionet e tyre, duke qenë një plotësues i shkëlqyeshëm i produkteve të kolegëve më të vjetër, me përvojë nga Metalco.

Produktet e saj janë shumë më të përballueshme duke ruajtur dizajn të shkëlqyeshëm, cilësi dhe qëndrueshmëri.

Ju ftojmë në bashkëpunim.

LAJME

31 gusht 2020

Një shesh lojrash modern lejon argëtim të pakufizuar dhe të sigurt në ajër të hapur jo vetëm për fëmijët e të gjitha moshave, por edhe për të rinjtë. Të luash në swings dhe të gjitha pajisjet e vendosura në shesh lojërash, veçanërisht kur kryhen në shoqërinë e miqve, është një ...

17 Maj 2020

Aktualisht, mobiljet në rrugë gjithashtu përfshijnë mbulesat e pemëve. Këto elemente funksionale dhe estetike mund të bëhen në një larmi materialesh. Pemët e pranishme në hapësirën urbane janë një garanci për shëndetin, pushimin dhe ndjenjat estetike të banorëve për njerëzit që qëndrojnë në rrethinën e gjelbër. ...

6 Maj 2020

Stacionet e dezinfektimit / stacionet e higjienës së duarve janë një risi në ofertën tonë si një element i arkitekturës së vogël. Isshtë një zgjidhje që thjeshton dezinfektimin e duarve dhe hedhjen e mbeturinave. Shkarkoni katalogë dhe listë çmimesh >> Larja dhe dezinfektimi i duarve janë aktivitete të rëndësishme që lejojnë ...

15 Prill 2020

Arkitektura e vogël është krijuar nga objekte të vogla arkitekturore të integruara në hapësirën e qytetit ose të vendosura në një pronë private, duke i dhënë një karakter specifik një vendi të caktuar. Shtylla betoni, stola moderne, derdhje, dërrasa, vazo lulesh, koshat e mbeturinave, stendat e biçikletave, ...

31 Mars 2020

Isshtë e vërtetë që profesioni i arkitektit është një profesion i lirë që mund të sjellë shumë kënaqësi dhe përfitime materiale, por mënyra për të filluar punën si arkitekt nuk është e thjeshtë ose e shkurtër. Përveç fazës së dukshme të studimit dhe studimit intensiv, arkitekti aspirues duhet gjithashtu ...