etiketë: koshat e mbeturinave të leroy merlin

12 Shkurt 2020

Kazanët e mbeturinave, të gjetura në trotuare, në ndalesa, në parqet e qytetit, në terrenet e lojërave, në kutitë e rërës, në kopshte dhe sheshet e qytetit, nganjëherë referohen si kosha mbeturinash rrugësh, kosha rrugësh, kosha të qytetit ose kosha mbeturinash të qytetit. Shihni katalogun online të produkteve ...