etiketimi: shtylla gardhi betoni

15 Prill 2020

Arkitektura e vogël është krijuar nga objekte të vogla arkitekturore të integruara në hapësirën e qytetit ose të vendosura në një pronë private, duke i dhënë një karakter specifik një vendi të caktuar. Shtylla betoni, stola moderne, derdhje, dërrasa, vazo lulesh, koshat e mbeturinave, stendat e biçikletave, ...

15 Shkurt 2020

Gardhi do të jetë aq i mirë dhe i fortë sa shtyllat e gardhit që e mbështesin atë. Pavarësisht nga lloji i materialit që do të bëhen, vlen të njihen avantazhet, disavantazhet dhe përdorimi i shtyllave të gardhit të bëra prej druri, metali, shtyllave të gardheve të betonit dhe të galvanizuar ...