etiketë: stola parku metali

3 Shkurt 2020

Stolat e parkut janë një element i domosdoshëm i mobiljeve të rrugës. Nga këndvështrimi i funksioneve të shërbimeve, ato përdoren për ulje, por duke marrë parasysh planifikimin hapësinor, ato janë mobilje urbane. Parqet, sheshet, kopshtet, rrugët dhe ndalesat e qytetit janë të mobiluara me stola. Shihni katalogun ...