shesh lojërash

Shesh lojërash Metalco

Moderne shesh lojërash lejon argëtim të pakufizuar dhe të sigurt në ajër të hapur jo vetëm për fëmijët e të gjitha moshave, por edhe për të rinjtë.

shesh lojërash

 

Argëtim më lëkundje dhe të gjitha pajisjet e vendosura në shesh lojërash, veçanërisht kur mbahen nën shoqërinë e kolegëve, është një mënyrë e shkëlqyeshme për të kaluar kohën e lirë, dhe në të njëjtën kohë mbështet zhvillimin psiko-fizik të një personi të ri.

pikëpamje katalog online i produkteve >> lub shkarkoni katalogë >>

shesh lojërash

Terrenet e lojërave për fëmijë ne mund të takohemi jo vetëm në shkolla dhe kopshte, por edhe në parqe dhe kopshte shtëpiake, sepse dihet prej kohësh që loja me bashkëmoshatarët në ajër të hapur lejon një zhvillim më të mirë shoqëror dhe motorik të një fëmije, zhvillon krijimtarinë e tij dhe formon shkathtësinë.

Shih gjithashtu: Parket, qyteti dhe stolat e kopshtit

shesh lojërash

projektim shesh lojërash për prodhuesit megjithatë, duhet të kujdeset jo vetëm për pajisjet tërheqëse dhe shumëngjyrëshe, por edhe për besueshmërinë e pajisjeve. Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme të zgjidhni hapësirën ku luajnë fëmijët, qoftë një park i qytetit apo një kopsht shtëpie terreneve të lojërave të çertifikuara.

Shih gjithashtu: Raft për biçikleta - llojet dhe përparësitë

shesh lojërash

kopsht lojrash Kompanitë e Metalco ju lejojnë të luani në mënyrë të sigurt në natyrë falë pajisjeve interesante dhe funksionale që krijojnë këtë shesh lojrash. Këto janë të gjitha llojet e lëkundjeve të destinuara për një ose më shumë njerëz, shkallët, nganjëherë argëtimet, rrëshqitjet dhe çdo pajisje ngjitjeje.

shesh lojërash

shesh lojërash

shesh lojërash

Shesh lojërash për kopsht duhet të sigurojnë sigurinë e lojës në të gjitha këto pajisje, të cilat duhet t'i përshtaten moshës dhe aftësive fizike të përdoruesve.

Pajisjet dhe lodrat e destinuara për fëmijët më të vegjël janë të vogla, shumëngjyrëshe dhe të montuara në mënyrë të ulët për të lehtësuar përdorimin e tyre dhe për të siguruar siguri, madje edhe për fëmijët më pak të shkathët. Terrenet e lojërave për kopsht, ku fëmijët më të rritur luajnë, sigurojnë më shumë emocione dhe garantojnë argëtim të shkëlqyeshëm në pajisjet pak më të komplikuara. Për përdoruesit mjaft të mëdhenj, niveli i vështirësisë është tashmë shumë i lartë, kështu që të rinjtë jo vetëm që praktikojnë shkathtësinë, por gjithashtu zhvillojnë forcë dhe qëndrueshmëri.

Terrenet e lojërave për fëmijë të rregulluara në kopsht, ato shpesh pasurohen me ekuilibër dhe shtëpi për lojëra të vendosura në një lartësi. Përveç të gjitha pajisjeve për lojë, duhet të mbani mend edhe për një sipërfaqe të sigurt që do të thithë një rënie të mundshme. Kur rregulloni sheshin e lojërave, vlen gjithashtu të kujdeseni për një vend ku mund të vendosni karrige dhe një tavolinë në mënyrë që fëmijët të mund të hanë ndërsa luajnë ose të pushojnë në hije.

Shih shembuj të realizimeve të METALCO

Pajisjet për lojëra të dizenjuara nga Metalco, një udhëheqës botëror arkitekturë e vogël Karakterizohen nga një dizajn modern dhe formë ergonomike, si dhe ngjyra interesante dhe qëndrueshmëri adekuate, e cila siguron lojë të shkëlqyeshme dhe të sigurt.

projektim fusha lojrash për prodhuesit për fëmijë duhet domosdoshmërisht të marrë parasysh moshën e fëmijëve për të cilët krijon një vend për të luajtur dhe të krijojë një vend për prindërit ose kujdestarët që kujdesen për fëmijët gjatë lojës.

Rregullimi funksional shesh lojërash për kopsht mund të përmbajë pajisje të destinuara jo vetëm për fëmijët dhe adoleshentët, por edhe për të rriturit dhe të moshuarit aktivë. Në një vend të tillë, secili anëtar i familjes mund të gjejë diçka për veten e tij dhe jo vetëm të argëtohet, por gjithashtu të kujdeset për shëndetin dhe gjendjen e tij fizike, dhe e gjithë kjo mund të bëhet jashtë dhe në shoqërinë e të dashurve të tyre.

Pajisjet e dizenjuara nga Metalco, duke krijuar terrene lojrash për kopsht, janë bërë prej alumini dhe plastike me ngjyrë. Një kombinim i tillë interesant dhe inovativ i materialeve ju lejon të krijoni forma fantastike të strukturave të destinuara për lojë. Sheshi i lojërave në kopsht lejon që e gjithë familja të argëtohet, sepse jo vetëm fëmijët, por edhe të rriturit, janë të etur të marrin pjesë në lojëra në natyrë.

Duhet të mbahet mend edhe një herë se sheshi i lojërave duhet të sigurojë sigurinë e fëmijëve që luajnë në të, kështu që ia vlen të zgjidhni shesh lojërash me certifikatë.

Dizajni i sheshit të lojërave për kopshtin është i domosdoshëm merrni parasysh moshën e fëmijëve që luajnë në të, topografinë, rrezet e diellit, dukshmërinë e fëmijëve nga dritaret e shtëpisë dhe zonën e sigurisë së të gjitha pajisjeve në sheshin e lojërave. Përveç pajisjeve të montuara në mënyrë solide, një sipërfaqe e sigurt që thith rrëzimet është gjithashtu e rëndësishme.

Moderne shesh lojërash për kopsht është një investim që jo vetëm e lejon fëmijën të argëtohet shumë mirë, por gjithashtu rrit edhe aftësinë e tij fizike, prandaj është e rëndësishme që këndi i lojërave të garantojë siguri maksimale për fëmijët që luajnë në të.

Prandaj, vlen të zgjidhni projektuesin dhe prodhuesin e duhur të pajisjeve të vendosura në shesh lojërash, duke siguruar pajtueshmëri me standardet e zbatueshme të shëndetit dhe sigurisë.

Shih artikuj të tjerë:

17 Maj 2020

Aktualisht, mobiljet në rrugë gjithashtu përfshijnë mbulesat e pemëve. Këto elemente funksionale dhe estetike mund të bëhen në një larmi materialesh. ...

12 Maj 2020

Sistemet e mashtrimit të përdorura në procesin e dezinfektimit të mjegullës së thatë mund të përdoren në vende të ndryshme. Tani për tani që ...

6 Maj 2020

Stacionet e dezinfektimit / stacionet e higjenës së duarve janë një risi në ofertën tonë si një element i arkitekturës së vogël. Shtë një zgjidhje që thjeshton ...

15 Prill 2020

Arkitektura e vogël është krijuar nga objekte të vogla arkitekturore të integruara në hapësirën e qytetit ose vendosur në një pronë private dhe ...

31 Mars 2020

Shtë e vërtetë që profesioni i një arkitekti është një profesion i lirë që mund të sjellë shumë kënaqësi dhe përfitime materiale, por mënyra për të filluar punën ...

31 Mars 2020

Koshat e ndarjes së mbeturinave si pjesë e riciklimit komunal ndihmojnë për të mbajtur të pastër hapësirat publike, për të eleminuar problemet që lidhen me ...