Sistemet e mjegullimit

Sistemet e ngatërrimit për dezinfektimin e dhomave duke përdorur metodën e mjegullës së thatë

Sistemet e fiksimit të përdorura në proces dezinfektim metoda e mjegullës së thatë mund të përdoret në vende të ndryshme. Tani për tani, kur po shqyrtojmë një mënyrë efektive për dezinfektimin e dhomave, zgjidhje të tilla shpesh merren parasysh nga ata që janë përgjegjës për shëndetin e të tjerëve. Këto pajisje mund të përdoren me sukses në vendet e punës ose gjatë tubimeve familjare, gjithashtu në kopsht. Sistemet e ngordhjes janë bërë nga elementë të cilësisë më të lartë, dhe grykat e përdorura karakterizohen nga efikasitet i lartë.

Shkarkoni katalogë dhe listë çmimesh >>

Sistemet e fikjes për dezinfektim në ofertën e Formës së Qytetit

Sistemet e mjegullimit

Pajisjet e mjegullimit që dezinfektojnë hapësirën me metodën e mjegullës së thatë funksionojnë duke shpërndarë mjegullën së bashku me dezinfektues. Një përgatitje e tillë ka një efekt vdekjeprurës në bakteret dhe viruset e pranishme në mjedisin tonë. Rezultati mjegull e thatë ajo ka veti të larta depërtuese dhe në të njëjtën kohë është e sigurt për sipërfaqen me të cilën bie në kontakt.

 

Falë mundësisë së përdorimit sistemet e mistershme në të gjitha kushtet, d.m.th. faqet, W parqet dhe brenda ndërtesave, dhe falë mundësisë së përdorimit të dezinfektuesve të duhur, këto pajisje përdoren gjerësisht.

Sistemet moderne të ngatërrimit përdorin për dezinfektim përgatitjet kimike në formën e një aerosoli të dendur, i cili lejon dezinfektimin, domethënë arrihet një ulje mjaft e konsiderueshme e sasisë së mikroorganizmave patogjenë në ajër.

Sistemet e mjegullimit

Eleminimi i mikroorganizmave patogjenë duke përdorur sisteme mjegullimi është gjithashtu i mundur në spitale, klinika mjekësore, apartamente dhe transport publik.

Duke pasur parasysh udhëzimet Kryeinspektori Sanitarnë parandalimin e përhapjes së COVID-19, ne ofrojmë zgjidhje moderne për të rritur sigurinë në vendin e punës.

Ata janë:

 • dezinfektim i sigurt dhe efektiv i hapësirave duke përdorur metodën e mjegullës së thatë
 • disinfectants
 • masat e mbrojtjes direkte: maska, vizore
 • shpërndarës të lëngjeve: në këmbë dhe në mur të montuar
 • auditimi i hapësirës dhe zhvillimi i rrjedhës optimale të punonjësve dhe klientëve për të minimizuar kërcënimin e shkaktuar nga epidemia e COVID-19.

Zgjidhje të propozuara në lidhje me stacionet e dezinfektimit, ndarësit e hapësirës dhe pajisjet mbrojtëse personale janë praktike dhe inovative në të njëjtën kohë.

Shih gjithashtu: E re në ofertë! Stacionet e dezinfektimit - higjienike për duar nga METALCO

stacionet e dezinfektimit

Dezinfektimi i hapësirës me metodën e mjegullës së thatë lejon dezinfektimin e sipërfaqeve dhe ajrit. Ajo drejtohet nga një ekip i kualifikuar i punonjësve me përdorimin e makinave dhe përgatitjeve të specializuara. Kjo metodë është aprovuar për përdorim në institucionet publike, transportin publik, zyrat, shkollat, kopshtet dhe spitalet.

Dezinfektimi i mjegullës së thatë është një mënyrë e shpejtë dhe e sigurt për dezinfektimin e hapësirave, bazuar në një formulë të biodegradueshme, me miratime për përdorim dhe aktivitet antiviral të konfirmuar, gjithashtu kundër COVID-19.

AUDITIMI P FR FACILITET

 • Ne do të analizojmë paraqitjen funksionale të ndërtesës tuaj
 • Ne do të përgatisim udhëzime për rrjedhën optimale të punonjësve dhe klientëve dhe minimizimin e rrezikut gjatë një epidemie;
 • Ne përvojën tonë e bazojmë në punë shumë vjeçare për kompani nga industria HoReCa, zinxhirët e restoranteve, ku fluksi i njerëzve dhe produkteve është një parametër kryesor;
 • Në bazë të auditimit, ne do të propozojmë zgjidhje specifike në lidhje me stacionet e dezinfektimit, ndarës hapësinash, pajisje personale mbrojtëse, komunikim vizual

DISINFEKTIMI I OBJEKTEVE NGA METODA E DYT MISHT

 • ZGJIDHJE E VETE lejimi i dezinfektimit të sipërfaqeve dhe ajrit;
 • Performuar nga EKIPI I CILSUAR përdorim MAKINAT SPECIALET
 • METODA E AUTORIZUAR : në institucionet publike, transportin publik, zyrat, shkollat, kopshtet, spitalet;
 • EFEKTIVE mbushja e mjegullës duke përdorur makinat tona (100 m3 zgjat përafërsisht 6 min)
 • DISINFEKTUANI INovativ dhe i sigurt, i bazuar në një formulë të biodegradueshme, pa aldehide, pa klor, pa substanca toksike;
 • PRODUKTI KA MIRATIMET DHE DETYRAT E SIGURISE e pranueshme për përdorim

SHPENRNI EFICIENCN ANTIVIRALE

Përmbush standardet EN14476 në fushën mjekësore kundër llojeve të viruseve jo të mbështjellura (p.sh. Norovirus, Poliovirus, Adenovirus) dhe zorrë (Vaksiniavirus) i cili gjithashtu përfshin COVID-1

PRODUKTI I regjistruar si PRODUKT BIOCIDAL

 • Autorizimi për tregtimin e një produkti biocid: nr 7420/18. Certifikata PZH Nr.BK / K / 0863/01/2018
 • Spektri i gjerë biocid: Shkatërron bakteret, viruset, sporet-kërpudhat, kërpudhat, mykun
 • Veprimi: Dezinfektimi me spektër të plotë, Larja, Pastrimi, Deodorizimi, freshenimi i ajrit, heqja e njollave
 • heq: Pluhuri, pluhuri, pluhuri, sedimenti, ndotësit organikë, mikroorganizmat, patogjenët

Përparësitë dhe përfitimet për përdoruesit

 • SIGURI për përdoruesin, bazuar në një formulë inovative, të biodegradueshme pa alkool, pa aldehide, pa klor, pa substanca toksike.
 • JO-ZGJEDHJE - formulimi jo i ndezshëm i bazuar në ujë eliminon rrezikun e zjarrit.
 • PATRBASHKTUES - NUTNTRROR për shumicën e materialeve: plastika, shumica e metaleve, përfshirë aluminin, copë litari gome, veshje bojrash, pëlhura ...
 • MULTI-DETYR washing - larje dore, spërkatje, fshirje, shkumë aktive, larje, tymosje
 • LARGJET DHE PASTRUESIT - në mënyrë efektive largon njollat ​​dhe ndotësit organikë: largon mykun, kërpudhat, pluhurin, yndyrën, vajin, njollat ​​e yndyrshme nga tapiceritë dhe qilimat, të vjella, jashtëqitje, gjak, ushqim që prishet, mbeturina organike, mbeturina, etj
 • Krijon një shkumë aktive në heshtën e shkumës, e cila shtrin veprimin në sipërfaqet vertikale dhe në kanale
 • Siguri 100% e dezinfektimit - testuar sipas shumë standardeve evropiane EN. (* Tabelën)
 • DEZINFEKTIMET EFEKTIVISHT - Spektri më i gjerë biocid në kohën më të shkurtër deri në 15 minuta (Bakteret, Viruset, Kërpudhat, Sporet)
 • VEPRIMI BIOCIDAL I FAST - Shkatërron Legionella Pneumophila brenda 1 minutë sipas EN 1040, EN 1276.
 • PARANDALON formimin e kërpudhave, mykut dhe baktereve, sepse shkatërron sporet (sporet) - jo vetëm që pengon rritjen e mikroorganizmave, por shkatërron edhe materialin e tyre gjenetik.
 • LEXON PAVARGESIM - Largon përgjithmonë erën e pakëndshme, erën e pakëndshme të mbetjeve organike dhe lë një erë të freskët.

Sigurimit:

Përgatitja GDU NANOCLEAN AIR GDU (LEXONI P USRDORIMI) është i paqëndrueshëm, me bazë uji.

Përgatitja është e biodegradueshme, jo toksike, jo kancerogjene, pa alergjen dhe jo irrituese.

Zgjidhja e punës prej 5% nuk ​​klasifikohet si e rrezikshme sipas Rregullores 1272/2008 / EC.

Mbaj larg fëmijëve. Lexoni SDS para përdorimit.

Karakteristikat unike të zgjidhjeve të bazuara në nanopartikuj argjendi dhe bakri.
 • DEZINFEKTIMET EFEKTIVISHT - Spektri më i gjerë biocid në kohën më të shkurtër deri në 15 minuta
  (Bakteret: 1 ÷ 5 minuta, Viruset: 5 minuta, Kërpudhat: 1 ÷ 15 minuta, Sporet: 5 minuta, Mikobakteret: 5 minuta)
 • BIOCIDAL I FAST - heq bakteret Legionella Pneumophila në 1 minutë sipas EN 1276.
 • PARATHNON shumëzimin e baktereve, kërpudhave dhe mykëve, sepse jo vetëm që pengon rritjen e mikroorganizmave, por shkatërron edhe materialin e tyre gjenetik. TESTUAR - TESTUAR sipas shumë standardeve evropiane EN.
 • LEHT O Erë të keqe - heq përgjithmonë erën e pakëndshme të kërpudhave dhe erën e pakëndshme të mbetjeve organike.
 • SIGURI për përdoruesin, bazuar në një formulë inovative më të sigurt, pa aldehide, pa klor, pa acide.
 • JO-DUHET - formulimi me bazë uji eliminon rrezikun e zjarrit.
 • PATRBASHKTUES - NUTNTRROR për shumicën e materialeve: plastika, shumica e metaleve, përfshirë aluminin, copë litari gome, veshje bojrash, pëlhura ...
 • MULTI-TASKING - larje manuale, spërkatje, fshirje, shkumë aktive, zhytje, tymosje.
 • LARGJET DHE PASTRON - në mënyrë efektive largon njollat ​​dhe ndotësit organikë: heq mykun, kërpudhat, pluhurin, yndyrën, vajin,
  njolla me yndyrë nga tapiceri dhe qilima, të vjella, feçe, gjaku, ushqim që prishet, mbeturina organike, etj.
 • Ka aprovimin e PZH dhe PERMIT për të tregtuar në një produkt biocid.

Shih shembuj të realizimeve të METALCO

Shih artikuj të tjerë:

31 gusht 2020

Një shesh lojërash modern lejon argëtim të pakufizuar dhe të sigurt në ajër të pastër jo vetëm për fëmijët e të gjitha moshave, por edhe për të rinjtë. ...

17 Maj 2020

Aktualisht, mobiljet në rrugë gjithashtu përfshijnë mbulesat e pemëve. Këto elemente funksionale dhe estetike mund të bëhen në një larmi materialesh. ...

6 Maj 2020

Stacionet e dezinfektimit / stacionet e higjenës së duarve janë një risi në ofertën tonë si një element i arkitekturës së vogël. Shtë një zgjidhje që thjeshton ...

15 Prill 2020

Arkitektura e vogël është krijuar nga objekte të vogla arkitekturore të integruara në hapësirën e qytetit ose vendosur në një pronë private dhe ...

31 Mars 2020

Shtë e vërtetë që profesioni i një arkitekti është një profesion i lirë që mund të sjellë shumë kënaqësi dhe përfitime materiale, por mënyra për të filluar punën ...

31 Mars 2020

Koshat e ndarjes së mbeturinave si pjesë e riciklimit komunal ndihmojnë për të mbajtur të pastër hapësirat publike, për të eleminuar problemet që lidhen me ...