stacionet e dezinfektimit

E re në ofertë! Stacionet e dezinfektimit - higjienike për duar nga METALCO

Stacionet e dezinfektimit / stacionet e higjenës së duarve janë një risi në ofertën tonë si element arkitekturë e vogël. Shtë një zgjidhje që thjeshton aktivitetet e dezinfektimit të duarve dhe Largimi i mbeturinave.

Shkarkoni katalogë dhe listë çmimesh >>

 

Stacionet e dezinfektimit

Larja dhe dezinfektimi i duarve Këto janë aktivitete të rëndësishme për parandalimin efektiv të përhapjes së baktereve patogjene dhe viruseve, shpesh të pranishme në lëkurën e duarve.

Sidomos në periudhën aktuale të vështirë pandemia e koronavirusitProcedurat higjienike të kryera në mënyrë efektive dhe dezinfektimi i duarve kontribuojnë ndjeshëm në uljen e infeksioneve dhe uljen e përhapjes së patogjenëve, dhe kjo jo vetëm në objektet mjekësore, por edhe në dyqane, qendra tregtare, muze, bimë industriale, kafene, hotele dhe restorante, d.m.th. kudo që ka grupe më të mëdha njerëzish.

Shih gjithashtu: Sistemet e ngatërrimit për dezinfektimin e dhomave duke përdorur metodën e mjegullës së thatë

Larja dhe dezinfektimi i shpeshtë dhe i plotë i duarve para hyrjes në një hapësirë ​​të mbyllur publike, si dhe gjatë punës, blerjeve dhe aktiviteteve të tjera çojnë në heqjen efektive të ndotësve dhe mikroorganizmave patogjene nga sipërfaqja e duarve.

Shumica e viruseve, përfshirë koronavirusin që shkakton sëmundjen COVID-19është një zinxhir i ARN-së i mbuluar me një membranë yndyrore, e cila bën të lehtë parandalimin e përhapjes dhe sëmundjes së saj me përdorimin e kimikateve siç janë sapuni dhe dezinfektuesit.

Organizata Botërore e Shëndetit rekomandon larjen e duhur të duarve me sapun dhe ujë për së paku 30 sekonda dhe përdorimin e preparateve dezinfektuese bazuar në min. 60% alkool.

Për më tepër, ju mund të mbroni veten kundër infeksionit duke e përdorur atë doreza të disponueshme, maska duke mbuluar edhe hundën dhe gojën leckë dezinfektuese sipërfaqet më të përdorura dhe të prekura.

Procesi i saktë i larjes dhe dezinfektimi i duarve zvogëlojnë florën mikrobike të pranishme në lëkurën e duarve me anë të dezinfektuesve kimikë.

Fërkimi i dezinfektuesit në lëkurën e duarve duhet të zgjasë rreth 30 sekonda dhe nuk duhet të harrosh sasinë e duhur të preparatit, si dhe dezinfektimin e vendeve të vështira për t’u arritur në duar, pra hapësirën midis gishtave.

Larja e shpeshtë dhe dezinfektimi higjienik i duarve, përkundër faktit se ato janë thelbësore për sigurinë tonëmegjithatë, ato thajnë lëkurën e duarve, të cilat mund të shkaktojnë reaksione alergjike dhe inflamacion të lëkurës. Për të zvogëluar ndikimin negativ të dezinfektuesve të përdorur në lëkurën e duarve, duhet të përdoren hidratues të përshtatshëm të duarve.

Për larjen e duarve përdorni produkte të përshtatshme për lëkurën.

Disinfectants Aktualisht përdoren për dezinfektim përgatitjet e bazuara në alkool etilik ose propilik. Më të mirët gjithashtu përmbajnë substanca hidratuese.

Shih shembuj të realizimeve të METALCO

Stacionet e dezinfektimit Metalco

Disponuesit e sapunit dhe dezinfektuesit të Metalco lejojnë dozimi pa kontakt i një dezinfektuesi të përshtatshëm, me cilësi të lartë.

Stacioni i plotë COLOMBO

stacionet e dezinfektimit

Stacionet higjienike (pikat sanitare) janë zgjidhje praktike dhe elegante, të përshtatshme për t’u përdorur në çdo dhomë.

Pajisjet tona janë të dizajnuara si stacione pastruese dore dhe në të njëjtën kohë një pikë shpërndarjeje për materiale të dobishme në përmbajtjen e përhapjes së COVID-19, të tilla si doreza, maska ​​ose rroba.

Stacionet e dezinfektimit janë të pajisura gjithashtu me një enë të veçantë çeliku të brendshëmqë kryen funksione kosh plehërash.

Stacionet e dezinfektimit Metalco janë të thjeshtë dhe intuitivë për të përdorur sisteme që janë perfekte për hapësira publike dhe private, të tilla si zyra, qendra tregtare, shkolla, palestra, restorante dhe shumë më tepër.

Për më tepër, stacioni i dezinfektimit është një mjet i rëndësishëm mbështetës në përmbushjen e kushteve sanitare në vendin e punës dhe në mbrojtjen individuale të punëtorëve, në përputhje me protokollin ministror që rregullon masat për të zvogëluar përhapjen e koronavirusit në vendin e punës.

Zgjidhjet e përdorura në stacionin e dezinfektimit Metalco lejojnë thjeshtimin maksimal të funksionimit të pajisjes së dezinfektimit, asgjësimi i lehtë dhe higjienik i mbeturinave dhe i bëjnë stacionet praktike dhe elegante, dhe gjithashtu të përshtatshme për t’u përdorur në hapësira të mbyllura.

Enë e mbeturinave lejon grumbullimin higjienik dhe Largimi i mbeturinave.

Stacioni i plotë COLOMBO

stacionet e dezinfektimit

Seti i stacionit të dezinfektimit Matalco përfshin:

 • bombol me vrimë nxjerrëse për përgatitjen e duarve
 • doreza të disponueshme
 • Maski
 • leckë

Dimensionet e stacionit të dezinfektimit (versioni me këmbë):

H = 1437 mm, L = 408 mm, D = 356 mm,

Kapaciteti i brendshëm i linjës: 60 litra

Pesha: rreth 28 kg

Ndërtimi i një stacioni dezinfektimi

Makinat e dezinfektimit Metalco janë bërë prej çeliku të veshur ose çelik inox, me një panel para në një ngjyrë, ndërsa panelet anësore janë në dispozicion në 7 ngjyra të ndryshme.

COLOMBO Full Station - version çelik inox

Këto stacione dezinfektimi janë të dizajnuara për përdorim të brendshëm dhe janë në dispozicion në dy versione:

 • me një strukturë të jashtme të bërë krejtësisht prej çeliku inox
 • me një strukturë të jashtme të bërë prej çeliku të veshur me pluhur, me pjesën e përparme me një fund të lëmuar

Falë përdorimit të makinave automatike të dezinfektimit në vendet publike dhe ambientet e kompanive, institucioneve dhe vendeve të punës është e mundur dezinfektimi i duarve pa kontakt.

Moduli bazë përfshin:

 • vrima të paracaktuar në murin e përparmë
 • një ndarje me një derë të ulur në pjesën e përparme dhe një dorezë për vendosjen e materialeve të nevojshme (indet, dorezat e disponueshme, maskat)
 • dera e përparme me dy hapje mbeturinash
 • bllokohet pranvera
 • rregullueshme fund

KALIMI Mbrojtësi i hapësirës

Stacionet e dezinfektimit

MAGELLANO Zgjidhja e adaptueshme

Stacionet e dezinfektimit

Vespucci

Stacionet e dezinfektimit

Shih gjithashtu: Koshat e plehrave moderne si një element i arkitekturës urbane

Me kërkesën e klientit, elementët e mëposhtëm shtesë mund të dorëzohen:

 • shpërndarës automatik
 • dorezë universale prej çeliku inox
 • katër rrota ABS në vend të këmbëve të rregullueshme

Stacioni i dezinfektimit / shpërndarësi CABRAL

Stacionet e dezinfektimit

Shtë një zgjidhje praktike dhe elegante e përshtatshme për përdorim të brendshëm dhe / ose të jashtëm.

Shpërndarësi përbëhet nga një tub alumini ovale që vepron si një rezervuar xhel dezinfektues prej 8 litrash dhe një alumini i ngurtë që strehon një shpërndarës dore prej bakri çeliku inox / kromi.

Baza vetë-mbështetëse është bërë prej çeliku të galvanizuar me një fund të veshur me pluhur siç është një bombol me vrimë nxjerrëse.

Për përdorim në plazh është e mundur të futni një dhomë kundër, e bërë gjithashtu prej alumini, brenda një tubi ovale me një shtresë të materialit izolues dhe një vidhos me një vidhos për pozicionimin në rërë.

Stacionet e dezinfektimit

Shih artikuj të tjerë:

31 gusht 2020

Një shesh lojërash modern lejon argëtim të pakufizuar dhe të sigurt në ajër të pastër jo vetëm për fëmijët e të gjitha moshave, por edhe për të rinjtë. ...

17 Maj 2020

Aktualisht, mobiljet në rrugë gjithashtu përfshijnë mbulesat e pemëve. Këto elemente funksionale dhe estetike mund të bëhen në një larmi materialesh. ...

12 Maj 2020

Sistemet e mashtrimit të përdorura në procesin e dezinfektimit të mjegullës së thatë mund të përdoren në vende të ndryshme. Tani për tani që ...

15 Prill 2020

Arkitektura e vogël është krijuar nga objekte të vogla arkitekturore të integruara në hapësirën e qytetit ose vendosur në një pronë private dhe ...

31 Mars 2020

Shtë e vërtetë që profesioni i një arkitekti është një profesion i lirë që mund të sjellë shumë kënaqësi dhe përfitime materiale, por mënyra për të filluar punën ...

31 Mars 2020

Koshat e ndarjes së mbeturinave si pjesë e riciklimit komunal ndihmojnë për të mbajtur të pastër hapësirat publike, për të eleminuar problemet që lidhen me ...