Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Kawijakan privasi sareng cookies ("Sarat jeung Kaayaan Pamakéan")

Kawijakan Privasi ieu mangrupikeun ekspresi ngeunaan miara hak sémah dina situs wéb sareng nganggo jasa anu ditawarkeun. Éta ogé mangrupikeun kawajiban inpormasi handapeun Art. 13 tina Peraturan Parlemén Éropa sareng Déwan (EU) Nomor 2016/679 tanggal 27 April 2016 ngeunaan perlindungan individu ngeunaan hal ngolah data pribadi sareng dina gerakan gratis data sapertos sareng ngulang régatip 95/46 / EC (Perda umum dina perlindungan perlindungan. data pribadi) (Jurnal Undang-Undang UE L119 4.05.2016 Méi 1, p. XNUMX) (ti dieu disebut GDPR).

Pamilik website ngagaduhan perhatian khusus pikeun ngahormati privasi pangguna website. Data anu diperyogikeun salaku bagian tina halaman wéb ditangtayungan sareng aman salami aksés ku jalma anu henteu sah. Kawijakan privasi dilakukeun kanggo sadaya pihak anu kataji. Website dibuka.

Pamilik website mastikeun yén tujuan ngaleutikeun nyaéta pikeun nyayogikeun jalma ngagunakeun situs web kalayan panyalindungan privasi dina tingkat paling cocog sareng sarat hukum anu aya, hususna peruntukan GDPR sareng UU 18 Juli 2002 ngeunaan penyediaan jasa éléktronik.

Pamilik website tiasa ngumpulkeun data pribadi sareng sanésna. Koléksi data ieu kajantenan, gumantung kana sipatna - sacara otomatis atanapi salaku akibat tina lampah sémah dina situs wéb.

Unggal jalma nganggo situs wéb dina sagala cara nampi sadaya aturan anu aya dina Kawijakan Privasi ieu. Pamilik situs wéb ngagaduhan hak pikeun ngarobih dokumen ieu.

  1. Inpormasi umum, cookies
    1. Nu boga sareng operator situs wéb nyaéta Water Point Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sareng kantor kadaptar na di Warsaw, alamat: ul. Benteng Służew 1b / 10 Benteng 8, 02-787 Warszawa, ngalebetkeun daptar wirausaha Pendaftaran Pangadilan Nasional anu dijaga ku Pengadilan Kacapi di Warsaw, Dinas Komersial Pendaftaran Pengadilan Nasional, di handapeun nomer KRS: 0000604168, NIP nomer: 5213723972, nomer REGON: 363798130. Saluyu. Peraturan GDPR, pamilik situs wéb ogé Pribadi Administrator Data Panganggo Wéb ("Administrator").
    2. Salaku bagian tina kagiatan anu dilakukeun, Administrator nganggo cookies ku cara anu ka anjeunna ningali sareng nganalisa lalu lintas dina halaman wéb, ogé ngalakukeun kagiatan pamasaran ulang, kumaha ogé, salaku bagian tina kagiatan ieu, Administrator henteu ngolah data pribadi dina artos GDPR.
    3. Situs wéb ngumpulkeun inpormasi ngeunaan pangguna situs wéb sareng paripolah ku cara kieu:
      1. situs web sacara otomatis ngumpulkeun inpormasi anu dikandung dina cookies.
      2. ngalangkungan data anu dilebetkeun sacara sukarela ku pangguna halaman wéb, dina bentuk anu aya dina halaman wéb.
      3. ku koleksi otomatis log pangladén wéb ku operator hosting.
    4. File Cookie (anu disebut "cookies") mangrupikeun data IT, khususna file téks, anu disimpen dina alat tungtung pangguna wéb sareng dimaksudkeun pikeun ngagunakeun halaman wéb. Cookies biasana ngandung nami situs wéb anu asalna, waktosna neundeun alat tungtung sareng nomer anu unik.
    5. Salami kunjungan ka situs wéb, data pangguna situs web tiasa dikumpulkeun sacara otomatis, aya hubunganana ku kunjungan pangguna anu dipasihan kana situs web, kalebet, antawisna. Alamat IP, jinis browser wéb, nami domain, jumlah pintonan halaman, jinis sistem operasi, kunjungan, resolusi layar, jumlah warna layar, alamat situs wéb anu diaksés ku wéb, waktos nganggo situs wéb. Data ieu henteu data pribadi, atanapi henteu ngijinan idéntifikasi jalma nganggo situs wéb.
    6. Bisa aya tautan kana situs wéb anu sanés dina situs wéb. Pamilik website henteu tanggung jawab pikeun prakték privasi situs wéb ieu. Dina waktos anu sami, pamilik situs wéb nyorong pangguna website maca kawijakan privasi anu ditetepkeun dina situs wéb ieu. Kawijakan Privasi ieu henteu dilarapkeun ka situs web sanés.
    7. Entitas anu nempatkeun cookies dina alat tungtung pangguna situs wéb sareng nampi aksés ka aranjeunna nyaéta juragan wéb.
    8. Kuki ogé dipaké:
      1. nyaluyukeun eusi halaman wéb nganggo kahoyong pangguna situs wéb sareng ngaoptimalkeun panggunaan situs web; khususna, file ieu ngamungkinkeun pikeun mikawanoh alat pangguna situs web sareng nunjukkeun situs wéb anu leres, pikeun disesuaikan pikeun kabutuhan masing-masing,
      2. nyiptakeun statistik anu ngabantosan kumaha pangguna situs wéb nganggo situs wéb, anu ngamungkinkeun ningkatkeun struktur sareng eusi,
      3. ngajaga sési pangguna website (saatos log in), hatur nuhun anu anjeunna henteu kedah ngalebetkeun deui login sareng sandi dina unggal subpage halaman wéb.
    9. Situs wéb nganggo jinis cookies di handap ieu:
      1. Cookies "Peryogina", ngamungkinkeun ngagunakeun layanan anu sayogi dina website, e.g. cookies auténtikasi,
      2. cookies anu dipaké pikeun mastikeun kaamanan, sapertos.
      3. Cookies "Performance", dianggo pikeun nyandak inpormasi ngeunaan halaman wéb ku pangguna situs wéb,
      4. Cookies "Iklan", ngamungkinkeun para pangguna situs wéb pikeun nyayogikeun kontén pariwara anu langkung cocog pikeun kapentingan,
      5. Cookies "Fungsional", ngamungkinkeun "ngingetkeun setelan anu dipilih ku pangguna dina situs wéb sareng nyaluyukeun website kana pangguna situs wéb, sapertos istilah tina basa anu dipilih.
    10. Situs wéb nganggo dua jinis dasar cookies: sési cookies sareng cookies pengkuh. Cookies Sidang mangrupikeun file samentawis anu disimpen dina alat parantos dugi ka tinggaleun wéb, log kaluar ku pangguna wéb atanapi mareuman parangkat lunak (browser wéb). Kuki pengkuh disimpen dina alat tungtung pangguna wéb pikeun waktos anu ditangtukeun dina parameter file cookie atanapi dugi aranjeunna dihapus ku pangguna situs wéb.
    11. Dina seuseueurna kasus, perangkat lunak anu digunakeun pikeun browsing wéb ngamungkinkeun cookies disimpen dina alat tungtung pangguna sacara standar sacara standar. Pangguna situs wéb gaduh pilihan pikeun ngarobih setélan cookie iraha waé. Setélan ieu tiasa dirobih dina pilihan panyungsi wéb (software), inter alia, dina cara anu nyegah otomatis nanganan cookies atanapi maksakeun pangguna website wartoskeun iraha waé cookies disimpen dina alatna. Inpormasi anu rinci ngeunaan kemungkinan sareng cara nanganan cookies sayogi dina setélan browser wéb.
    12. Watesan dina panggunaan cookies tiasa mangaruhan sababaraha fungsionalitas anu aya dina halaman wéb.
    13. Kuki anu disimpen dina alat tungtung pangguna wéb tiasa ogé dianggo ku pariwara sareng mitra gawé bareng jeung anu gaduh wéb.
  2. Ngolah data pribadi, inpormasi ngeunaan bentuk
    1. Data pribadi pangguna wéb tiasa diolah ku Administrator:
      1. upami pangguna website satuju kana éta dina bentuk anu dipasang dina website, pikeun ngalakukeun tindakan anu aya hubunganana (Pasal 6 (1) (a) tina GDPR) atanapi
      2. nalika ngolah dipikabutuh pikeun pagelaran kontrak dimana pangguna website mangrupikeun pésta (Pasal 6 (l) (b) tina GDPR), upami halaman wéb nyimpulkeun kontrak antara Administrator sareng pangguna wéb.
    2. Salaku bagian tina situs wéb, data pribadi diolah ngan sacara sukarela ku pangguna wéb. Administrator ngolah data pribadi tina pangguna situs hungkul dugi ka dipikabutuh pikeun tujuan anu dibéré titik 1 lit. a sareng b luhur sareng pikeun jaman anu dipikabutuh pikeun ngahontal tujuan ieu, atanapi dugi pangguna situs wéb ditarikna ijinna. Gagalna nyayogikeun data ku pangguna wéb tiasa, dina sababaraha kaayaan, nyababkeun henteu mampuh ngahontal tujuan dimana panyayuran data diperyogikeun.
    3. Data pribadi tina pangguna situs wéb ieu tiasa dikumpulkeun salaku bagian tina bentuk anu dipasang dina website atanapi pikeun ngalaksanakeun kontrak-kontrak anu tiasa disimpulkeun salaku bagian tina situs wéb: nami, ngaran kulawarga, alamat, alamat e-mail, nomer telepon, login, kecap akses.
    4. Data anu aya dina bentuk, disayogikeun ka Administrator ku pangguna situs wéb, tiasa dialihkeun ku Administrator ka pihak katilu anu kerjasama sareng Administrator anu aya hubunganana sareng ngalaksanakeun tujuan anu ditunjuk dina titik 1 lit. a sareng b luhur.
    5. Data anu disayogikeun dina bentuk-situs dina situs web diolah pikeun tujuan anu ngahasilkeun fungsi tina bentuk khusus, salian ti éta, tiasa dianggo ku Administrator ogé pikeun tujuan arsip sareng statistik. Idin ngeunaan data data dikedalkeun ku mariksa jandela anu pas dina bentuk.
    6. Pangguna situs wéb, upami situs wéb ngagaduhan fungsionalitas sapertos kitu, ku pariksa jandela anu luyu dina bentuk pendaptaran, tiasa nampik atanapi idin nampi inpormasi komérsial ku cara komunikasi éléktronik, saluyu sareng UU 18 Juli 2002 ngeunaan penyediaan jasa éléktronik ( Journal of Laws of 2002, No. 144, barang 1024, sakumaha dipinda). Upami pangguna wéb parantos satuju nampi inpormasi komérsial ku cara komunikasi éléktronik, anjeunna ngagaduhan hak mundur idin sapertos iraha waé. Laksanakeun hak pikeun mundur idin pikeun nampa inpormasi komérsial dilaksanakeun ku ngirim paménta anu leres ku e-mail ka alamat pamilik situs wéb, kalebet nami sareng nami kulawarga pangguna situs wéb.
    7. Data anu disayogikeun dina bentuk tiasa dialihkeun ka éntitas anu sacara teknis nyayogikeun jasa-khususna, ieu manglaku ka pangiriman inpormasi ngeunaan nu gaduh domain kadaptar ka éntitas anu operator domain internet (khususna Scientific and Academic Computer Network jbr - NASK), jasa pamayaran atanapi lembaga anu sanés. sareng anu Administrator damel bareng dina hal ieu.
    8. Data pribadi pangguna situs web disimpen dina database dimana cara téknis sareng organisasi parantos dilarapkeun pikeun mastikeun panyalindungan data anu diolah saluyu sareng sarat anu diatur dina peraturan anu aya.
    9. Pikeun nyegah pendaptaran ulang jalma anu partisipasi dina situs wéb parantos dipungkir ku kusabab teu sah diidinan jasa wéb, Administrator tiasa nampik ngahapus data pribadi anu dipikabutuh pikeun meungpeuk kamungkinan pendaptaran. Dasar pikeun panolakan nyaéta Art. 19 alinea 2 titik 3 anu aya hubunganana sareng Art. 21 detik. 1 UU 18 Juli 2002 ngeunaan penyediaan jasa éléktronik (yakni 15 Oktober 2013, Jurnal Undang-Undang 2013, barang 1422). Panolakan Administrator pikeun ngahapus data pribadi pangguna situs wéb tiasa ogé lumangsung dina kasus anu disayogikeun ku hukum.
    10. Dina kasus anu disayogikeun ku hukum, Administrator tiasa nyebarkeun sababaraha data pribadi pangguna situs wéb ka pihak katilu pikeun tujuan anu aya hubunganana pikeun ngajagaan hak pihak katilu.
    11. Administrator ngagaduhan hak ngirim email ka sadaya pangguna tina situs wéb kalayan béwara ngeunaan parobahan penting dina website sareng ngeunaan parobahan ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu. Kuncén pangirim tiasa ngirim serat éléktronik komérsial, utamina iklan sareng inpormasi komérsial sanés, upami panyambungan situs wéb parantos satuju. Iklan sareng inpormasi komérsial anu sanésna ogé némpél dina surat-surat anu asup sareng kaluar tina akun sistem.
  3. Hak pangguna jasa ngeunaan data pribadi na Nurutkeun Art. 15 - 22 GDPR, unggal pangguna halaman wéb ngagaduhan hak-hak ieu:
    1. Hak pikeun ngaksés data (Pasal 15 GDPR)Subjék data gaduh hak pikeun kéngingkeun tina konfirmasi Administrator naha data pribadi ngeunaan anjeunna diolah, sareng upami kitu, aksés kana data éta. Numutkeun ka Art. Administrator bakal nyayogikeun subyek data sareng salinan data pribadi anu nuju diolah.
    2. Hak kanggo ngabenerkeun data (Pasal 16 tina GDPR)Subjék data ngagaduhan hak pikeun nyungkeun Administrator pikeun langsung menerkeun data pribadi anu lepat perkawis anjeunna.
    3. Hak kanggo mupus data ("hakna dileungitkeun") (Pasal 17 tina GDPR)Mata pelajaran data ngagaduhan hak pikeun naroskeun ka Administrator pikeun ngahapus data pribadina, sareng Administrator wajib ngahapus data pribadi tanpa aya anu tunduh upami salah sahiji kaayaan di handap ieu:
      1. data pribadi henteu kedah dipikabutuh pikeun tujuan dimana aranjeunna dikumpulkeun atanapi diolah;
      2. subjek data parantos mundur ijin ti tempat ngolah dumasar
      3. data mata pelajaran objék pikeun ngolah dumasar kana Art. 21 detik. 1 ngalawan ngolah sareng teu aya alesan anu sah pikeun ngolah
    4. Katuhu pikeun pangwatesan ngolah (Pasal 18 tina GDPR)Mata pelajaran data ngagaduhan hak pikeun ngahubungi Administrator pikeun ngawatesan pangolahan dina kasus ieu:
      1. Nalika data lepat - dina waktosna pikeun menerkeun éta
      2. Subjék data parantos bantahan numutkeun Art. 21 detik 1 ngalawan pamrosésan - dugi ka ditangtoskeun naha alesan anu sah dina bagian Administrator ngagentos alesan pikeun bantahan subjek data.
      3. Cara ngolah éta henteu sah sareng subyék data nentang ngahapus data pribadi sareng nyanggakeun wangenan panggunaan pikeun gantina.
    5. 5. Hak pikeun portabilitas data (seni. 20 GDPR)Mata pelajaran data ngagaduhan hak nampi, dina format anu terstruktur, biasa digunakeun, mesin bisa dibaca, data pribadi ngeunaan anjeunna, anu dipasihkeun ka Administrator, sareng gaduh hak ngirim data pribadi ieu ka pangurus sanés tanpa alangan dina Administrator pikeun saha data pribadi ieu disayogikeun. Subjék data gaduh hak pikeun ménta data pribadi dikirim ku Administrator langsung ka pangurus anu sanés, upami téknisna tiasa. Hukum anu dirujuk dina bagian ieu sigana henteu mangaruhan pangaruhan sareng kabébasan batur.
    6.  6. Katuhu pikeun tujuanna (Art. 21 GDPR)Upami data pribadi diolah pikeun tujuan pamasaran langsung, subjek data ngagaduhan hak pikeun nolak iraha waé pikeun ngolah data pribadina pikeun tujuan pamasaran sapertos kitu, kalebet profil, dugi ka pamrosésan aya hubunganana sareng pamasaran langsung sapertos kitu. .

    Palaksanaan hak-hak di luhur pangguna situs wéb tiasa lumangsung ngalawan pamayaran dina kasus anu aya hukum anu dilaksanakeun.

    Upami ngalanggar hak-hak di luhur atanapi pangguna situs wéb anu nyarios data pribadi na diolah ku Administrator bertentangan sareng hukum anu berlaku, pangguna situs wéb gaduh hak badé ngalaksanakeun keluhan ku badan pengawas.

  4. Log server
    1. Luyu sareng prakték anu ditampi ku sabagéan ageung situs wéb, operator situs wéb nyimpen http pitunjuk anu diarahkeun ka server operator situs wéb (inpormasi ngeunaan sababaraha paripolah pangguna situs lebet dina lapisan pangladén). Sumber anu disungsi dikenalkeun ku alamat URL. Daptar inpormasi anu disimpen dina file log server wéb nyaéta saperti kieu:
      1. alamat IP umum tina komputer ti mana inisi sumping,
      2. nami stasion klien - idéntifikasi anu dilakukeun ku protokol http, upami mungkin,
      3. nami pangguna situs web anu disayogikeun dina prosés otorisasina (login)
      4. waktos panalungtikan,
      5. http kode réspon,
      6. jumlah bait anu dikirim ku server,
      7. Alamat URL halaman anu pernah dilongok ku pangguna dina situs wéb (referrer link) - upami halaman wéb diaksés via tautan
      8. inpormasi ngeunaan browser wéb pangguna,
      9. inpormasi ngeunaan kasalahan anu lumangsung nalika ngalaksanakeun transaksi http.

      Data di luhur teu aya hubunganana sareng jalma-jalma khusus anu ngotéktak halaman anu aya dina website. Pikeun mastikeun kualitas paling luhur halaman wéb, operator situsna kadang-kadang nganalisa file log pikeun nangtukeun halaman mana dina website anu paling sering dilongok, anu panyungsi wéb anu dianggo, naha struktur situs wéb ngandung kasalahan, jsb.

    2. Log anu dikumpulkeun ku operator disimpen kanggo salamina henteu janten bahan bantu anu dianggo pikeun administrasi situs wéb anu ditangtoskeun. Inpormasi anu aya di dinya moal diungkabkeun ka éntitas salian ti operator atanapi éntitas anu aya hubunganna ka operator pribadi, ku modal atanapi kontraksi. Dumasar inpormasi anu aya dina file ieu, statistik tiasa dibangkitkeun pikeun ngabantosan situs web. Ringkesan anu ngandung statistik sapertos henteu ngagaduhan fitur anu ngenalkeun sémah wéb.