Taman kaulinan

Tempat kaulinan Metalco

Modern tempat kaulinan ngamungkinkeun pikaresepeun anu teu diwatesan sareng aman dina hawa terbuka henteu ngan ukur pikeun barudak sagala umur, tapi ogé pikeun jalma ngora.

tempat kaulinan

 

Pikaresepeun ayun-ayunan sareng sadaya alat anu ditempatkeun di tempat kaulinan, khususna nalika diayakeun di perusahaan kolega, mangrupikeun cara anu saé pikeun nyéépkeun waktos luang, sareng dina waktos anu sami ngadukung pamekaran psiko-fisik jalma ngora.

Témbongkeun katalog produk online >> atawa download katalog >>

Taman kaulinan

Taman kaulinan barudak urang tiasa pendakan henteu ngan ukur di sakola sareng taman kanak-kanak, tapi ogé di taman sareng kebon bumi, sabab parantos dipikaterang lami-lami yén maén sareng réncang di udara terbuka ngamungkinkeun kamekaran sosial sareng motor anu langkung saé pikeun budak, numuwuhkeun kreativitas sareng ngabentuk dexterity na.

Tempo ogé: Taman, kota sareng bangku kebon

Taman kaulinan

ngarancang tempat kaulinan pabrik Nanging, éta kedah jaga henteu ngan ukur alat-alat anu pikaresepeun sareng warna-warni, tapi ogé reliabilitas alatna. Éta sababna penting pisan pikeun milih rohangan tempat murangkalih barudak, janten taman kota atanapi kebon bumi tempat kaulinan Certified.

Tempo ogé: Rak sapédah - jinis sareng kaunggulan

Taman kaulinan

Kebon playgrounds Perusahaan Metalco ngamungkinkeun anjeun maénkeun aman di luar ruangan berkat alat-alat anu menarik sareng fungsional anu nyiptakeun tempat kaulinan ieu. Ieu mangrupikeun sagala rupa ayun anu ditujukeun pikeun hiji jalma atanapi langkung, tangga, sakapeung gumbira, slide sareng naon waé alat naék.

Taman kaulinan

Taman kaulinan

Taman kaulinan

Taman kaulinan kedah mastikeun kasalametan maén dina sadaya alat ieu, anu kedah diluyukeun sareng umur sareng kamampuan fisik pangguna.

Alat-alat sareng cocooan anu dimaksadkeun pikeun murangkalih anu bungsu leutik, warna sareng low-mount pikeun ngagampangkeun panggunaanna sareng ngajamin kasalametan, bahkan pikeun barudak anu kirang pinter. Taman kaulinan pikeun kebon, Dimana barudak anu langkung ageung maénkeun, nyayogikeun langkung seueur émosi sareng ngajamin senang pisan dina alat anu rada rumit. Pikeun pangguna anu lumayan ageung, tingkat kasulitanana parantos luhur pisan, janten nonoman henteu ngan ukur latihan katalitian, tapi ogé mekarkeun kakuatan sareng ketahanan.

Taman kaulinan barudak disusun di kebon, aranjeunna sering enriched ku balancing sareng playhouse disimpen dina jangkungna. Salian ti sadaya alat ulin, anjeun ogé kedah émut perkawis permukaan anu aman anu bakal nyerep kamungkinan gugur. Nalika nyiapkeun tempat kaulinan, anjeun ogé kedah ngurus tempat anu tiasa nempatkeun korsi sareng méja supados murangkalih tiasa tuang nalika maén atanapi istirahat di tempat teduh.

Tingali conto realisasi METALCO

Alat-alat tempat kaulinan anu dirancang ku Metalco, pamimpin dunya arsitéktur leutik Éta dicirikeun ku desain modéren sareng bentuk ergonomis, ogé warna anu menarik sareng daya tahan anu cekap, anu ngajamin kaulinan anu alus teuing sareng aman.

ngarancang tempat kaulinan produsén pikeun barudak éta kedah merhatoskeun yuswa barudak pikeun saha éta nyiptakeun tempat maén sareng nyiptakeun tempat pikeun kolot atanapi wali anu ngurus budak nalika maén.

Nyusun fungsi tempat kaulinan pikeun kebon éta tiasa ngandung alat anu dimaksadkeun sanés ngan ukur pikeun murangkalih sareng nonoman, tapi ogé pikeun déwasa sareng manula aktip. Di tempat anu sapertos kitu, unggal anggota kulawarga tiasa mendakan hal pikeun nyalira sareng sanés ngan ukur senang, tapi ogé jaga kaséhatan sareng kaayaan fisikna, sareng sadaya ieu tiasa dilakukeun di luar ruangan sareng perusahaan anu dipikacinta.

Alat anu dirarancang ku Metalco, nyiptakeun taman kaulinan, didamel tina aluminium sareng plastik warna. Kombinasi bahan anu pikaresepeun sareng inovatif sapertos kitu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun bentuk struktur anu pikaresepeun pikeun kaulinan. Taman hiburan ngamungkinkeun sakabeh kulawarga pikeun senang-senang, sabab henteu ngan ukur murangkalih, tapi ogé déwasa, hoyong pisan ilubiung dina gim luar.

Perlu diinget sakali deui yén tempat kaulinan kedah mastikeun kasalametan barudak anu maén di dinya, janten pantes dipilih tempat kaulinan kalayan sertipikat.

Desain taman kaulinan pikeun kebon kedahna ngemutan umur barudak maén di dinya, topografi, sinar panonpoé, pisibilitas barudak tina jandéla bumi sareng zona kaamanan sadaya alat dina tempat kaulinan. Salian ti alat anu dipasang padet, permukaan anu aman anu nyerep ragrag ogé penting.

Modern tempat kaulinan pikeun kebon mangrupikeun inpéstasi anu henteu ngan ukur ngamungkinkeun murangkalih pikeun senang pisan, tapi ogé ningkatkeun kabugaran awakna, janten penting tempat kaulinan jaminan kaamanan maksimum pikeun barudak anu maén di dinya.

Maka, pantes milih desainer sareng pabrik alat anu pas ditempatkeun di tempat kaulinan, mastikeun patuh kana standar kasihatan sareng kasalametan anu berlaku.

Tingali tulisan séjén:

17 Méi 2020

Ayeuna, parabotan jalan ogé kalebet panutup tangkal. Unsur fungsional sareng éstétika ieu tiasa dilakukeun dina rupa-rupa bahan. ...

12 Méi 2020

Sistem kasalahan anu digunakeun dina prosés disinfection halimun garing tiasa dianggo dina sagala rupa tempat. Ayeuna ayeuna éta ...

6 Méi 2020

Stasiun disinfeksi / stasion kebersihan tangan mangrupakeun hal anyar dina tawaran kami salaku elemen arsitéktur leutik. Hiji solusi anu saderhana ...

April 15 2020

Arsitéktur leutik didamel ku objék arsitéktur leutik anu diintegrasikeun kana rohangan kota atanapi disimpen dina milik pribadi sareng ...

March 31 2020

Memang leres yen profésional arsiték mangrupikeun profési bébas anu tiasa nyangking loba puas sareng kauntungan material, tapi jalanna ngamimitian damel ...

March 31 2020

Runtah pengasing sampah salaku bagian tina pitulung daur ulang kotamadya ngabantosan ngajaga ruang publik pikeun ngabersihan, ngaleungitkeun masalah anu aya hubunganana ...